HJS:llä murheellinen vierailu pääkaupungissa


Hämeenlinnan Jalkapalloseura koki sunnuntai-iltapäivänä seurahistoriansa suurimman tappion Helsingissä, kun Kakkosen B-lohkon kärjessä porskuttava Klubi 04 kylvetti hämeenlinnalaisia peräti numeroin 7-0 (2-0).  

Joukkueiden tasoero oli eilen varsin selkeä, mutta vielä ensimmäisellä puolituntisella se ei näkynyt. HJS oli pelissä tasaisesti mukana, mutta maalintekopaikoille joukkue ei päässyt Azina Alinguen laukausta lukuun ottamatta.  

Ensimmäisen jakson loppupuolella tahtia alkoi määrätä enenevissä määrin kuitenkin HJK:n farmijoukkueena toimiva Klubi 04. Ottelun 28. minuutilla syntynyt Saku Heiskasen maali oli esisoittoa siitä mitä tuleman piti. Kymmenen minuuttia myöhemmin Kai Meriluoto jatkoi hyvää maalitehtailuaan ja vei kotijoukkueen johtoon kauden 12:lla maalillaan.  

Jos HJS oli jotenkin mukana vielä ensimmäisellä jaksolla, ei toisesta jaksosta voi sanoa enää edes sitä. Klubi 04 painoi hyökkäyksiä HJS:n päätyyn kerta toisensa jälkeen ja HJS:n tehtäväksi jäi puolustaa matalalta ja ottaa vastaan. 64 minuuttia oli pelattu, kun vaihdosta kentälle tullut Agon Sadiku vei isännät 3-0-johtoon kauniin hyökkäyksen päätteeksi. Casper Terho lisäsi johdon neljään maaliin 70. minuutilla ja vain kaksi minuuttia tästä oli Sadikun vuoro heiluttaa HJS:n verkkoa jo viidennen kerran.  

HJS:n pelaajien päät alkoivat painua pahasti maata kohti, mutta Klubi 04 ei ollut vielä kylläinen. Nooa Laineen ja Terhon maalit minuutin sisällä toisistaan viimeistelivät HJS:n elämysmatkasta Helsinkiin ikimuistoisen, mutta täysin väärällä tavalla. 

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen oli niukkasanainen ottelun jälkeen.  

– Ei pisteitä. Oppia kyllä. Kaikille. Perjantaina on kasvojen pesun paikka. 

HJS pelaa seuraavan kerran perjantaina, kun Kaurialassa vastaan tulee tasapisteissä oleva TPV. Ottelu alkaa kello 18.30. 

 

Artikkelikuva: Pekka Rautiainen.