HJS:lle Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n jäsenyys

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:lle on myönnetty Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n jäsenyys 3. jalkapalloseurana Suomessa!

VAU ry:n noin 250 jäsenyhdistyksestä ja -seurasta valtaosa on paikallisia vammaisyhdistyksiä, mutta yhä enenevissä määrin jäseninä on urheiluseuroja, joilla on vammaisurheilu- tai erityisryhmätoimintaa.
Lue lisää

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran erityisryhmä Pullerin Rohkeat Potkijat on perustettu vuonna 2001. Joukkueessa pääsevät harrastamaan jalkapalloa erityisnuoret ja -aikuiset sekä naiset että miehet.
Lue lisää

– Olemme todella ylpeitä siitä, että HJS -perheessä on jalkapalloilun erityisryhmä, jotta jokaisella lapsella, nuorella ja aikuisella on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa. VAU ry:n jäsenyys ja heidän erityisosaaminen antaa meille varmasti hyvän lähtökohdan kehittää erityisryhmätoimintaa seurassamme. HJS Pullerin Rohkeat Potkijat taustoineen, pelaajineen ja vanhempineen ovat tehneet jo vuosien ajan huikeaa työtä, jota ei voi kuin ihailla, toteaa seuran toiminnanjohtaja Tommi Laitila.