HJS:n kotiavaus edessä lauantaina


HJS:n edustusjoukkue avasi kautensa viime perjantaina vieraspelillä ja nyt vuorossa on ensimmäinen ottelu kotikentällä. Meijerin kentälle Pullerin tekonurmelle vastaan asettuu TPV:n kakkosjoukkue. Molemmat joukkueet aloittivat kautensa todella vakuuttavasti ja lauantaina luvassa onkin laadukas ja tasainen kamppailu.

Kotijoukkuetta on kuvattu adjektiiveilla ”nuori ja nälkäinen”. HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen ei murehdi tähtipelaajien lähtöjä ja kommentoi joukkueen tilannetta ja talven harjoituskautta ennen sarjan alkua näin:

-Valmennus on varsin tyytyväinen menneeseen puolen vuoden jaksoon. Vaikka joukkueesta on poistunut valtava määrä kokemusta, olemme pyustyneet paikkaamaan sitä vahvalla joukkuepelaamisella. Toisaalta joukkueessa on myös erittäin hyvä kilpailutilanne pelipaikkojen suhteen. Se on tuonut päivittäiseen tekemiseen juuri sitä kaivattua säpinää, jota kautta harjoittelun laatu on parantunut.

HJS näytti kauden avauksessa, että se on harjoitellut hyvin ja on valmis taistelemaan Kolmosen kärkisijoista. HJS voitti avausottelussa Sääksjärven Loiskeen tyrmäävästi 0-5. Yhtä tyly oli myös lauantain vierailija TPV/2, joka nöyryytti omassa kauden avausottelussaan PP-70:n -joukkuetta kotonaan lukemin 7-1. Näkyvimmin TPV:n kotiavauksessa esillä oli Eino-Veikko Ek, joka paukutti avausottelussa hattutempun.

HJS vs TPV/2 alkaa Meijerin kentällä lauantaina 4.5. klo 17.00. Ennen ottelua vietetään hiljainen hetki ja HJS pelaa ottelun surunauhoissa. Näin kunnioitetaan Markku Huumosen muistoa. Ottelu on myös ”Punainen kortti rasismille” -kampanjan ottelu. Otteluisäntänä toimii Habita.

 

Kuva: Ari Kedonperä