HJS:llä mahdollisuus varmistaa nousu Kakkoseen


HJS:n miesten edustusjoukkue on työntänyt toisen jalkansa Kakkosen nousun ovenrakoon. Sarjassa on jäljellä kaksi ottelua ja ero toisena olevaan Ilves-Kissoihin on kolme pistettä. Herkullisen tilanteesta tekee se, että I-Kissat on pelannut yhden ottelun HJS:ää enemmän. Näin ollen jäljellä olevista kahdesta ottelusta HJS tarvitsee yhteensä vain yhden pisteen varmistaakseen nousunsa Kakkoseen. HJS:n nousutaistelua helpotti tieto siitä, että I-Kissat hävisi viime keskiviikkona Ilvekselle numeroin 4-2.

HJS:n pistemetsästys jatkuu lauantaina Nokialla, kun hämeenlinnalaiset matkaavat Nokian Palloseuran vieraaksi. Alkukaudella pitkään sarjan kärkipaikalla keikkunut NoPS on tällä hetkellä sarjassa viidentenä. NoPSin viime ottelut ovat sujuneet hieman nihkeästi ja joukkueen viimeisestä voitosta on kulunut jo yli kuukausi. Viime viikon keskiviikkona nousua havitteleva I-Kissat murskasi NoPSin peräti 5-0. HJS:n ja NoPSin ensimmäisessä kohtaamisessa HJS oli vahvempi numeroin 3-0. Tuolloin hämeenlinnalaisten maaleista vastasivat Juuso Huhtapelto, Jere Suomalainen sekä Mika Jussila.

HJS järjestää yhteistyössä Pekolan Liikenteen kanssa fanibussin lauantaina Nokialle! HJS:n miesten edustusjoukkueella on historiallinen mahdollisuus varmistaa nousu Kakkoseen ja eiköhän lähdetä kaikki paikan päälle kannustamaan joukkueemme voittoon! Matkan hinta 10 EUR sisältäen meno-paluu kuljetuksen Nokian Keskuskentälle, itse otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Lähtö tapahtuu lauantaina 23.9 klo 13.20 HJS:n toimiston edestä Pullerilta. Matkan toteutuminen edellyttää 15 osallistujaa. Ilmoittautumiset/tiedustelut sähköpostitse tomi.uusitorppa@gmail.com tai viestillä numeroon 045 1234 403. Maksu tapahtuu käteisellä bussissa.

HJS:n kauden viimeinen ottelu pelataan Kaurialassa lauantaina 30.9. klo 13.00. Vastassa on tuolloin kovassa vireessä oleva Ilves/2.