HJS:n on aika palata voittojen tielle


HJS:n loistavaan saldoon tämän vuoden Kolmosessa tuli kauneusvirhe viime viikon perjantaina, kun sitkeästi puolustanut TP-T ylsi maalittomaan tasapeliin sarjajohtajan isäntänä. Nyt lauantaina hämeenlinnalaisilla on hyvä mahdollisuus palata voittokantaan, kun vastustajaksi asettuu kauden melko ailahdellen pelannut Tampereen Kisatoverit (TKT).

Kotijoukkue HJS porskuttaa selvässä sarjajohdossa. 15 ottelukierroksen jälkeen plakkarissa on peräti 43 pistettä ja eroa seuraaviin joukkueisiin on seitsemän pistettä. Sarjassa toista paikkaa pitävät tasapisteissä NoPS, I-Kissat sekä PS-44. Sarjaa on jäljellä vielä seitsemän kierrosta, joten vaikka HJS:n asema on tällä hetkellä vahva, puheet noususta ovat vielä ennenaikaisia. HJS on paukuttanut kauden aikana 63 maalia ja vastuu maalinteosta on jakautunut mukavasti monelle pelaajalle. Peräti 14 eri HJS-pelaajaa ovat onnistuneet maalinteossa tämän kauden Kolmosessa. Hyökkääjien maalisaldokin on varsin tasainen. Eetu Tapanainen ja Miika Paussu ovat iskeneet 10 maalia mieheen ja Santeri Stenius on tehnyt 9 täysosumaa.

HJS voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen toukokuussa Tampereella lukemin 0-2. Tuolloin HJS hallitsi melko selvästi kenttätapahtumia, mutta viimeistelyyn olisi kaivattu lisää huolellisuutta. Osumista vastasivat tuolloin Prince Mokuma ja Santeri Stenius. Lauantaina TKT janoaa lisäpisteitä, sillä sen sarjatilanne on varsin tukala. Joukkue on valahtanut putoamisviivan alapuolelle sarjasijoituksen ollessa toiseksi viimeinen. Joukkueen puolustuspelissä on viime aikoina ollut parannettavaa, sillä kahdessa viimeisessä pelissä TKT on päästänyt yhteensä peräti 11 maalia omiin.

HJS vs TKT alkaa Kaurialan stadionilla lauantaina klo 17.00. Tervetuloa!

 

Kuva: Ari Kedonperä