HUISIN HAUSKA ILTAPÄIVÄ


HS-Veden ja HJS:n välisen kumppanuussopimuksen mukaan HJS järjestää jalkapalloilullisen tyhy-liikuntailtapäivän HS-Veden henkilökunnalle. Tämä sopi hyvin liikunnalliselle henkilöstöllemme syksyn ulkoilupäivän teemaksi. Tuota iltapäivää vietettiin perjantaina 1.9.2017 Pullerin tekonurmella toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin johdolla.

Parisenkymmentä HS-Veden työntekijää lähti puolenpäivän aikaan innoissaan kohti tekonurmikenttää, missä Ville meitä odotteli. Alkuun lämmittelimme erilaisia pallotekniikoita tehden: kuljetuksia, pomputteluja ja puskuja. Meillä kaikilla oli jo tässä vaiheessa todella hauskaa. Lämmittelyn jälkeen joukkomme jaettiin kahteen joukkueeseen ja pelasimme leikkimielisen kisan, jossa palloa kuljetettiin heittelemällä sitä joukkuetovereille, tavoitteena ylittää vastustajan maaliviiva. Peli oli todella tasaväkinen ja päättyikin sovittuun tasapeliin, koska tarkasta lopputuloksesta ei ollut selvyyttä.

Lopuksi pelasimme vielä perinteistä jalkapalloa sovelletuin pelisäännöin. Kentällä nähtiin innokas joukko naisia ja miehiä pallon perässä juoksemassa. Maaleja syntyi ja jokainen venyi mahtaviin suorituksiin kannustusjoukkojen säestyksellä. Peliä olisimme voineet jatkaa pidempääkin ja lopulta peli ratkottiin sillä kumpi joukkue tekisi seuraavan ja viimeisen maalin.

Sää suosi ja kaikilla oli hurjan hauskaa. Hiki virtasi ja vesitankkaus olikin välillä tarpeen. Loukkaantumisia ei tapahtunut ja kaikille jäikin iltapäivästä oikein hyvät fiilikset. Odotamme jo innolla seuraavaa kertaa. Tätä päivää muistellaan varmasti vielä pitkään.

Osallistujiemme kommentteja iltapäivästä:

”Näitä lisää!”

”Mukavaa yhdessäoloa.”

”Hyvä keino tutustua paremmin työkavereihin.”

”Kehittää tiimityöskentelyä.”

”Sopii kaikille, iästä ja kunnosta riippumatta.”

”Hyvin toteutettu. ”

Laura Haaviston tyylinäyte tyhypäivässä

 

Teksti: Anu Heinonen, HS-Vesi

Kuvat: HS-Veden henkilökunta