Joni Sorvoja seuraan ja Teuvo Palkki Fortum Tutoriksi


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran organisaatio vahvistuu Joni Sorvojan siirtyessä Kokkolan Palloveikoista HJS:n riveihin marraskuun lopulla. Jonin työnkuva seurassa painottuu vahvasti seuran D-ikäluokkaan, jossa hän tulee toimimaan mm poikien 05 & 06 Sinivalkoinen joukkueiden päävalmentajana. Samalla voimme julkistaa myös Teuvo Palkin kiinnityksen Fortum Tutoriksi kahdelle tulevalle kaudelle. Fortum Tutorin työnkuva koostuu alle 12-vuotiaiden valmennuksen tukemisesta joukkueen arjessa.

Joni Sorvoja aloittaa HJS:n palveluksessa 20.11.

Kokkolasta Hämeenlinnaan

Joni on kouluttautunut UEFA B-tasolle ja vastannut KPV:ssä mm seuran sisäisen valmentajakerhon toiminnasta valmentamisen ohella. Aiemmin hän on toiminut jalkapallon parissa omantoimenohella valmentaen KPV:n, GBK:n sekä KPS:n junioreita 9 vuoden ajan ja HJS on hänen ensimmäinen kokopäiväinen pesti jalkapallon saralla. Koulutukseltaan Joni on tradenomi ja on tehnyt työuransa LC Partners oy:n palveluksessa Kokkolassa.

”HJS on iso mahdollisuus kehittää itseäni valmentajana ja haluan ehdottomasti antaa panokseni niin kentällä, kuin tuoda mahdollisuuksien mukaan näkemykseni myös koko seuran kehittämiseen. Tärkein työ tehdään kentällä pelaajien ja valmentajien kanssa, mutta meidän tulee myös huolehtia, että seuran rakenne on kestävä ja tukee erityisesti vapaaehtoisten toimihenkilöiden jaksamista. Odotan innolla työnteon aloittamista ja seuraväen tapaamista.” kertoo Joni Sorvoja uuden pestin tuomista ajatuksistaan.

”Jonin intohimo lajia ja itsensä kehittämistä kohtaan olivat merkittävät tekijät hänen palkkaamispäätöksensä takana. Ari Seppälän ja Teuvo Palkin siirryttyä muihin tehtäviin, meillä aukesi mahdollisuus palkata yksi täyspäiväinen työntekijä ja nyt tämä ruutu täyttyy Jonin tulon myötä.” Taustoittaa seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

Teuvosta Fortum Tutor

Fortum Tutor ohjelman tarkoitus on tukea erityisesti alle 12-vuotiaiden valmentajia heidän arjessaan joukkueiden harjoituksissa. HJS:llä on käytettävissä 200 tuntia vuodessa Fortum Tutor ohjelman kautta ja tästä aikaresurssista valtaosa kohdentuu nimenomaan kenttätyöhön ja valmentajien kehittymisen tukemiseen.

Dahlman jatkaa muutoksesta valmennuksen järjestelyihin: ”Alun perin oli tarkoitus, että Joni tulisi vastaamaan seuran F- ja E-junioreiden toiminnasta, mutta saatuamme Teuvo Palkin Fortum Tutoriksi tukemaan alle 12-vuotiaiden valmennusta saamme siirrettyä Jonin panoksen D- ja C-junioreihin, jossa he yhdessä Mika Pulkkisen kanssa vastaavat pelaajan laadukkaasta arjesta Jonin toimiessa 05 & 06 syntyneiden parissa ja Mikan 03 ja 04 syntyneiden mukana. Tällä muutoksella varmistamme laadukkaan pelaajanpolun ja valmennuksen laadun kaikissa ikäluokissa.”

HJS:n poikien Sinivalkoinen joukkueiden vastuuvalmentajat:
  • F8 2010 Mape Paappanen
  • F9 2009 Mape Paappanen
  • E10 2008 Joni Reijo
  • E11 2007 Joni Reijo
  • D12 2006 Joni Sorvoja
  • D13 2005 Joni Sorvoja
  • C14 2004 Mika Pulkkinen
  • C15 2003 Mika Pulkkinen
  • B17 2001-2002 Tommi Silvennoinen

Joni Sorvojan työt Hämeenlinnassa alkavat marraskuun 20. päivä, jonka jälkeen hänet tavoittaa:
joni.sorvoja@hjs.fi
040 150 3392

Teuvo Palkki (vas.) aloittaa HJS:n Fortum Tutorina 1.1.2018