Joonas Immonen loppukaudeksi Veikkausliigaseura VPS:ään
Julkaistu: 02.09.2022 17.20

Joonas Immonen loppukaudeksi Veikkausliigaseura VPS:ään

HJS:n maalilla 19 Kakkosen ottelua ja kaksi Suomen cupin ottelua tällä kaudella pelannut Joonas Immonen siirtyy siirtoikkunan viime hetkillä Veikkausliigaan Vaasan Palloseuran riveihin.

“Olen iloinen Joonaksen puolesta. On aina hienoa, että meiltä lähtee pelaaja ylöspäin ja etenkin suoraan liigaan. Hän on pelannut erittäin hyvän kesän ja saa tietynlaisen palkinnon nyt. Siirto on hyvä esimerkki myös muille, niin meidän kuin muiden Kakkosen joukkueen pelaajille, että Kakkosesta on mahdollista ponnistaa ylöspäin”, kertoo HJS:n maalivahtivalmentaja Jaakko Puronaho.

Immosen siirtymisen myötä HJS kutsui Reippaan riveissä lainalla olleen Lauri Inkeroisen takaisin vahvuutensa. Inkeroinen ja Eero Viljanen muodostavat loppukauden maalivahtikaksikon eikä HJS hakenut kolmatta maalivahtia riveihinsä.

“Joukkueen kannalta on tietysti aina ikävää, kun tuon tasoinen pelaaja lähtee pois juuri ennen syksyn ratkaisupelejä, mutta onneksi meillä on kaksi Kakkosessa jo tasonsa osoittanutta maalivahtia. He ovat janonneet peliaikaa koko kesän ja nyt heillä on mahdollisuus ottaa viimeisen muurin paikka peleissä”, Puronaho sanoo.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30