Severi Keskitalo ja HJS jatkosopimukseen
Julkaistu: 30.11.2022 13.05

Severi Keskitalo ja HJS jatkosopimukseen

Severi Keskitalo on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa.

"Erittäin hyvä mieli sopimuksesta. Odotan innolla ensi kautta!"

HJS:n oma kasvatti palasi Hakassa ja SalPassa viettämiensä vuosien jälkeen takaisin Hämeenlinnaan viime kaudeksi. Loukkaantumisten sävyttämällä kaudella hän pelasi 14:ssä Kakkosen ottelussa ja kerran Suomen cupissa.

"Ei nyt mikään erittäin huono maku jäänyt, mutta ei hirveän hyväkään. Aika laimeaa oli. Minulla oli paljon loukkaantumisia enkä päässyt liitoon oman pelin kanssa missään vaiheessa. Myös joukkueella jäi loppukaudesta ryminä pois, joten odotan ensi kaudelta kaikilta osin parempaa", niin wing backina kuin topparina viime kaudella esiintynyt Keskitalo miettii.

Horisontissa siintävältä ensi vuodelta Keskitalo toivoo peliaikaa ja terveyttä.

"Aion vakiinnuttaa oman paikkani kunnolla ja kerätä paljon minuutteja. Tavoite on myös pysyä ehjänä ja sitä kautta auttaa joukkuetta saavuttamaan paras mahdollinen tulos."

Alkanut harjoituskausi on alkanut miehen mukaan terävästi.

"Hyvin on lähtenyt homma käyntiin ja hunajalta maistuu. Henki on hyvä ja ryminää on", "Seppo"-lempinimeä totteleva ilopilleri virnistää.

Nuoresta 22 vuoden iästään huolimatta Keskitalo kantaa HJS:ssä kokeneen pelaajan viittaa, sillä hänellä on taustaa Kakkosen tasolta kolmen kauden ajalta ja taskussaan myös yksi esiintyminen Ykkösessä Hakan paidassa. HJS:n päävalmentaja Tommi Silvennoinen ottikin Keskitalon sopimuksen ilolla vastaan.

"Severi on vähän kokeneempaa kaartia ja siinä mielessä tärkeä pelaaja. Pari vuotta on mennyt loukkaantumisten ja sairasteluiden parissa, joten reservissä on paljon enemmän kuin mitä hän pystyi viime kaudella näyttämään. Isoin fokus harjoituskaudella on siinä, että saamme hänet pysymään kunnossa."

Silvennoisen mielestä Keskitalolla on eväitä olla joukkueen johtavia pelaajia.

"Hän on erittäin hieno ihminen kopissa ja arjessa, joten edellytykset johtavaksi pelaajaksi ovat todella hyvät. Hän pystyy hyvään puolustamiseen Kakkosen tasolla ja on riittävän nopea. Kun saamme aerobiset pohjat kuntoon niin hän jaksaa olla nopea koko ajan. Hän on meille erittäin hyvä pelaaja."


Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30