Harjoituspelien viikko jatkui Valkeakosken Flinkenberg Areenalla
Julkaistu: 19.11.2022 16.14

Osa P2011-joukkueesta pääsi 70 minuutin ottelun tuntumaan jo keskiviikon treenivuorolla epävirallisessa harjoituspelissä oman seuran P2010 vastaan. Lauantaina kaksi peliryhmää matkasi Valkeakosken Flinkenberg Areenalle jossa vastustajilla olikin rinnassaan koskilogot.

Toisella kentällä HJS Sinisen pelaava ryhmä oli karsiutunut kahdeksaan joten jokainen sai täyden 70 minuutin ottelun. Tolppien välissä urakoi Leo ja HJS Sinisen ensimmäisen 2 x 35 minuuttisen ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Edvin.

Maalinteossa onnistui myös pienen tauon jälkeen comebackin joukkueeseen tehnyt Titus. Haka oli ottelussa voitokas maalein 4 - 2.

HJS Valkosinisen ottelussa ryhmän ensimmäisen 2 x 35 -minuuttisen avausmaalin ampui Nipa jo muutaman minuutin pelin jälkeen. HJS kävi kaksi kertaa johdossa mutta Haka ei luovuttanut ja nousi jälkimmäisellä puolikkaalla jo 3-2-johtoon.

Kahden maalin Neo toi kuitenkin sinisissä pelanneen HJS:n tasoihin ja vähän aikaa näytti siltä, että harjoituspeli palloillaan loppuun tasanumeroissa.

Ottelun lopussa painopiste siirtyi kuitenkin Hakan kenttäpuoliskolle ja monien maalipaikkojen jälkeen Leevi kävi lopulta tuikkaamassa voitto-osuman 3-4.

Nipa hyödynsi joukkueen vahvan jakson toisella osumallaan ja viimeisteli hienon murtautumisen päätteeksi loppunumerot 3-5.

70 minuutin peliaika näytti kuitenkin vielä haastavuutensa. Hakan vaisumpi vaihe ei kestänyt kauaa ja lopussa peli pyöri taas HJS:n maalin tuntumassa.

Maalissa Rasse pelasti monta tilannetta hyvillä vastaantuloillaan ja aivan lopussa puolustus pelasti pallon maaliviivalta selvemmille vesille.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)