Loimua peliliiga ja uimista Tervaniemessä
Julkaistu: 08.07.2021 07.56

Loimua peliliiga ja uimista Tervaniemessä

Loimua peliliiga pelattiin 12.6. Pullerin kentillä. Osallistuimme tapahtumaan kolmella joukkueella, joka on jälleen hieno osoitus joukkueemme aktiivisuudesta. Peleissä oli jälleen koko kirjo isoja tunteita - Voittoja, tasapelejä ja tappioita. Mutta siitä voi olla joukkueen johtajana erityisen ylpeä, että vaikka tappiolla olemmekin, niin pojat pelaa täysillä loppuun asti. Enempää ei voi vaatia. Ja mikä parasta, niin ilme pysyy hyvänä tappiosta huolimatta. Tätä on oikea harrastaminen - Vakavasti muttei tosissaan.

Kuuman ja helteisin päivän jälkeen lähdimme Tervaniemeen uimaan, kisailemaan ja makkaran paistoon. Vanhemmat mukana tottakai, koska yhdessä muodostamme harrastejoukkueen. Poikien uidessa valmentajat laittoivat "kisa olympialaiset" pystyyn. Suuressa pelaaja-arvonnassa muodostettiin kolmen hengen joukkueet, jotka kisailivat frisbeen puttauksessa, tulitikun pituusheitossa, petanquessa ja mölkyssä. Kaikki palkittiin jäätelöllä. Voittaja tiimi sai lisäksi HJS:n viirin palkinnoksi Tervaniemen valloituksestaan.

Ohessa puhuimme miten tärkeää on kannustaa kaikkia oman joukkueen pelaajia. Kaikki mokaa välillä, myös Ronaldo epäonnistuu joskus avoimesta maalipaikasta. Ihan varmasti pelaajaa itseään harmittaa ihan riittävästi, niin silloin on joukkuekavereina vaan kannustettava, että sellaista sattuu ja eikun uudestaan. Haukkumalla omia joukkuekavereita ei suoritukset ainakaan parane. Häämöttävästä tappiosta huolimatta jatkamme täysillä loppuun asti. Tappion tullessa toteamme, että toinen oli parempi mutta mekin pelasimme hyvin.Onneksi harrastaminen ei ole niin vakavaa, tärkeintä on, että saa pelata.

On helppo olla ylpeä tästä joukkueesta!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30