P12 Nelosen sarjapelit - kolme peliä, kolme voittoa
Julkaistu: 09.07.2021 00.36

Palloliiton P12 Nelosen sarjapelit käynnistyivät osaltamme 1.6.2021, kun menimme Padon vieraaksi Tervakoskelle.

Valmentajilla oli vähän jännät paikat ennen peliä, kun poikia saapui vähän tipotellen, viimeisen saavuttua pari minuuttia ennen pelin alkua. Huuhkajien pelit ei lyö jännityksen määrässä näille peleille vertoja. Taas sai loppuun asti jännittää pelissä. Pato meni alussa 1-0 johtoon, ja hetki meni kunnes Aaro tasoitti hienosti. Vastustaja pääsi rankkarin turvin 2-1 johtoon, mutta sitten alkoi minuutin päästä Aarnin show. 2 maalia kahteen minuuttiin ja peli oli meille 2-3 puoliajalle mentäessä. 10 Min meni toista puoliaikaa ja Pato pääsi tasoittamaan ehkä pienellä onnenkantamoisella.. Aaro ja Juho ratkaisivat lopulta maalilla / mies hienoilla vedoillaan. 3 - 5 voitto!

Pelit jatkuivat 29.6. Turengissa JanPaa vastaan. Voitto tuli kotiin tiukan taiston jälkeen 5-6 meille.

Janpa teki ensimmäisellä vedollaan maalin, mutta seuraavat kolme meni meille (Aaro, Aaro ja Veeti). Tämän jälkeen JanPa teki neljä maalia putkeen ja johtivat toisen puoliajan puoleenväliin asti 3-5. Sisu ja Aaro tekivät hienoilla yksilösuorituksilla maalit ja Leo kulmapotkun antajana veti suoraan sisään. Hieno matsi! Sai ihmetellä päästä päähän menoa. Aaron ja Veikka puolustuspään onnistujia. Aaro, Leo ja Sisu pistivät silmiin hyökkäyksessä onnistujina. Oliver teki kovaa töitä laidalla ja onnistui luomaan pari vaarallista tilannetta. Kehitettävää jäi erikoistilanteissa ja laitojen pelissä, että pelaajat hakevat alhaalta ja menevät rohkeammin ylös. Juoksemalla homma hoituu...

2.7. saimme vieraaksemme PJK:n Pirkkalasta. PJK hallitsi ensimmäiset 15 minuuttia mutta joukkueen johtajan saapuessa kentän reunalle tulospalvelua ylläpitämään tapahtui pelissä käänne. Veeti maalasi 19 peliminuutin jälkeen 1-0 johdon. Leo ja Aaro oli pakko ottaa vaihtoon, etteivät olisi tehneet kolmatta maalia ja liikaa ylpistyneet. Myös Sisu hivotteli maalia useampaan kertaan mutta jätettiin onnistumiset vielä ratkaisevaan "finaaliin". Oli hienoa nähdä miten paljon poikien peli on kehittynyt. Kentällä nähtiin hienoja syöttöketjuja ja kikkailuja. 6 - 1 voiton jälkeen on taas helppo olla ylpeä näistä harrastajista. Olemme myös menneet rehellisesti harrastajilla, eikä haastesarjan poikia ole otettu "vahvennuksiksi". Tällä linjalla jatketaan ratkaisevaan peliin ParVi:a vastaan.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)