Syksyn kausi avattu usealla rintamalla
Julkaistu: 18.08.2021 22.11

Syksyn kausi avattu usealla rintamalla

Syksyn treeni- ja pelikausi on alkanut kiivaana. Syksy tarjoaa joukkueellemme treenien lisäksi pelejä kolmella eri Palloliiton sarjatasolla. Haastepojat nousivat "P12 Kakkoseen", aktiivisimmat harrastajat pelaavat "P12 Kolmosta" ja uutena sarjana yhteistoiminnassa kilpajoukkueen kanssa, vähemmän pelanneet pojat ovat ottaneet "P12 Nelosen" haltuun.

Odotetusti sarjanousujen johdosta pelit ovat koventuneet. KAKKOSESSA on koettu kaksi niukkaa tappiota. KOLMOSESSA (kuva alla) ensimmäisessä pelissä JanPa voitti 6-2. Numerot eivät ihan kerro pelin tasaisuudesta mutta kyllä JanPan pelaajien henkilökohtainen pallonkäsittelytaito oli meitä parempaa. Treeniä siis tarvitaan jatkossakin. Ihailtavaa oli jälleen poikien loppuun asti pelaaminen, loppuun asti vedettiin täysillä. Pelaaminenhan tässä parasta on, parempi voitti tällä kertaa. Onnittelut JanPalle.

Hienosti on myös uusia pelaajia aktivoitunut NELOSEN peleihin ja siellä on saavutettu kaksi voittoa Patoa ja ParVia vastaan.

Viikonloppuna 14.-15.8. pelattiin HJS:n syysturnaus, johon meiltä priottiin vähemmän pelanneita pelaajia. Pieni sade ei haitannut ja hyvähän oman teltan alla oli juonia kuvioita.

Kovia oli vastustajat ja henkilökohtaisissa taidoissa oltiin vähän jäljessä mutta joukkuehengessä oltiin vähän edellä. Monipuolista liikuntaa ja vapaa-ajalla tehtävää harjoittelua ei voi aliarvioida. Toisaalta harrastajille kaikki ei ole ihan kuoleman vakavaa. Lauantain ottelut päättyivät kaikki tapioihin, vaikka peli ihan hyvää olikin. Sunnuntaina ensimmäisestä pelitä tuli jälleen tappio. Jäljellä oli ratkaiseva matsi.

Viimeinen ottelu sujui tasaisissa merkeissä ja hallinnasta sekä hyvistä maalipaikoista huolimatta peli päättyi tasan 3-3. Jännitys oli käsin kosketeltavaa ja osa vanhemmista ei meinannut pysyä nahkoissaan. Täytyy kyllä itsekin tunnustaa, että jälleen kerran oli todella jännät paikat. Meininki oli kuin isommilla pojilla maailman mestaruutta ratkaistaessa. Kaulakkain seisoivat pelaajat valmiina ottamaan yhdessä vastaan kirvelevän tappion tai loisteleliaan voiton.

Kovia paineita tarjottiin pojille. Ero voiton ja tappion välillä on hiuksen hieno. Mitja valmistautuu.

Alille sanottiin, että rauhassa. Ratkaisu oli vetää täysillä verkot tötterölle!

Helppo oli yhtyä poikien riemuun viimeisen rankkarin jälkeen. Tiukka turnaus oli hyvä päättää voittoon! Spontaanisti rynnättiin onnittelemaan viimeistä ratkaisijaa. Yhdessä!!

Pelin jälkeen valmennus palkitsi Richardin joukkueen tsempparina.

'

Tuomas palkittiin toisena onnistujana Ilveksen "päänahkalla".

Pelien jälkeen oli ansaittua rentoutua Ahveniston maauimalassa. Mukava oli seurata poikien naurua lehtereiltä, vaikka välillä vähän vettä tihkuttikin. Kuvassa poikien parhaat puolet: Oliver, Mitja, Richard, Juho, Sisu, Timo ja Veeti.


Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30