Juhlitaanko lauantaina nousua?


HJS ei pystynyt hyödyntämään sarjanousun ensimmäistä ottelupalloa, kun se kärsi Tampereella tappion Ilves-Kissoja vastaan. Lauantaina on vuorossa toinen mahdollisuus varmistaa nousu Kakkoseen, kun Kaurialan stadionilla vastaan asettuu Nokian Palloseura. Voitolla tuosta ottelusta HJS nousee ensi kaudeksi Kakkoseen.

Lauantain vastus NoPS on tällä hetkellä sarjassa kolmantena ja omaa vielä teoreettiset mahdollisuudet nousuun. Eroa HJS:ään on viisi pistettä. Joukkueiden välissä sarjakakkosena on Ilves-Kissat, joka kohtaa lauantaina FJK:n. Kauden viimeinen peli on NoPSin ja I-Kissojen välinen kamppailu, joten tilanne sarjan kärkipäässä on varsin kutkuttava. NoPS on pelannut vahvan kauden ja pystynyt voittamaan kauden 20 ottelusta 16. Joukkueen maalipörssiä johtaa 15 kertaa osunut Pekka Äijälä. Viime lauantaina NoPS ryöpytti PP70:n nurin peräti lukemin 10-2.

Vaikka HJS hävisikin viime ottelun I-Kissoille, sarjanousu on täysin omissa käsissä. Jos lauantaina tulee tappio, HJS on silti suosikki nousemaan. Kauden viimeinen ottelu on tamperelaista ACEa vastaan ja siihen kamppailuun HJS lähtee selvänä suosikkina. Tuohon spekulointiin HJS-leirissä ei kuitenkaan haluta mennä, vaan sarjanousu halutaan sinetöidä kotikentällä lauantaina. Yksi pelaaja, jolta tehoja toivotaan, on HJS:n Santeri Stenius. Hyökkääjä on äitynyt huimaan vireeseen ja iskenyt tällä kaudella yhteensä 17 täysosumaa. Vaikka miehen liike näyttää välillä verkkaiselta, Stenius on hyökkäyskolmanneksella erittäin juonikas pelaaja ja pystyy tekemään hyviä ratkaisuja pienessä tilassa. Lauantaina apuja toivotaan myös kotiyleisöltä, nyt jos koskaan joukkue tarvitsee kaiken mahdollisen tuen.

Kauden viimeinen kotiottelu HJS vs NoPS alkaa Kaurialan stadionilla lauantaina klo 15.00. Tervetuloa! Futis on parasta paikan päällä!

 

Kuva: Ari Kedonperä