Jukka Järvinen piti nollan jäähyväisottelussaan


HJS – Ilves/2    0-0

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue päätti hienon kautensa kotiottelulla Ilvestä vastaan. Kaurialassa koleassa säässä pelatussa pelissä ei saatu voittajasta selvyyttä ja pisteet jaettiin maalittomalla tasapelillä. Näin HJS voitti Tampereen piirin Kolmosen sarjan neljän pisteen erolla Ilves-Kissoihin. Ottelun HJS-sankari oli uransa viimeisen ottelun pelannut maalivahti Jukka Järvinen.

Ottelu alku oli hieman sekavaa peliä ja HJS ei päässyt hallitsemaan peliä kuten yleensä on totuttu näkemään. Kotijoukkue pystyi kuitenkin pitämään Ilveksen pois hyviltä maalipaikoilta läpi ottelun. Muutaman kerran Ilveksen hyökkääjät pääsivät laukomaan hyvästä sektorista, mutta ensimmäistä kertaa tällä kaudella HJS-maalissa pelannut Järvinen torjui varmasti. Toisella jaksolla HJS sai otteen pelistä ja Ilves oli ajoittain helisemässä nopeajalkaisten hämeenlinnalaisten kanssa. Kotijoukkue pääsi toisella jaksolla hyville tekopaikoille, mutta verkkoon asti palloa ei saatu toimitettua. Ottelussa nähtiin melkoinen vaihtoruletti, kun molemman joukkueet vaihtoivat päätösottelussa peräti kuusi pelaajaa. Isoimmat aplodit keräsi maalivahti Järvinen, joka otettiin vaihtoon pelikellon näyttäessä 90 minuuttia. Tällä tavalla HJS kunnioitti uransa lopettavaa luottomaalivahtiaan. Järä esitti viimeisessä pelissään upeita otteita ja tähän on hieno ura hyvä lopettaa.

Ottelun tähtiraatia edusti tällä kertaa Marko Tuominen. HJS-tähdet:

3 tähteä: Jukka Järvinen

2 tähteä: Toivo Peltoniemi

1 tähti: Markus Joenmäki

 

Koko kauden ”tähtien tähti” oli Eetu Tapanainen. Mediatiimi onnittelee Tapanaista hienosta kaudesta. Tässä koko kauden tähtitilaston kärki HJS:n kotipeleistä:

9 tähteä: Eetu Tapanainen

7 tähteä: Ville Kalervo ja Jere Suomalainen

6 tähteä: Markus Joenmäki

5 tähteä: Aleksi Latvanen ja Eppu Kallio

 

HJS:n kokoonpano:

1 Järvinen Jukka -> Kalervo Ville

5 Nirkko Jesse

6 Peltoniemi Toivo

7 Tapanainen Eetu -> Mikkonen Niko

8 Huhtapelto Juuso

9 Suomalainen Jere -> Koivuniemi Atte

13 Joenmäki Markus

17 Cavén Matias

18 Sulonen Sakari -> Äkräs Niko

19 Kalervo Mikko -> Heinä Erkka

21 Ojala Otto (C)

 

Ottelun pöytäkirja