Valtteri Kaarna jatkosopimukseen


Valtteri Kaarna on solminut kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen HJS:n kanssa. Keskikentällä ison roolin kahden edustusjoukkueessa pelatun kauden aikana ottanut Valtteri on Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti, joka otti ensimmäiset askeleet miesten tasolla Hämeenlinnan Härmän riveissä Kolmosessa.

Kolmannen kauden HJS: edustusjoukkueessa aloittava Kaarna kuntouttaa tällä hetkellä loukkaantunutta jalkaansa ja odottaa joukkueharjoituksiin liittymistä, sekä uutta kautta innolla.

– Tosi hyvä fiilis. Meillä on nuori, yhtenäinen ja nälkäinen joukkue, jossa jokainen pelaaja on sitoutunut työntekoon. Päätös jatkaa HJS:n riveissä syntyi helposti, sillä olen saanut vastuuta kentällä ja harjoittelu on todella laadukasta.

– Oma tavoite ensi kaudella on kehittyä pelaaja ja auttaa joukkuetta.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen keskikentän avainpelaajan jatkosopimukseen ja odottaa Kaarnan nousevan tulevalla kaudella seuraavalle tasolle pelaajana.

– Valtteri otti ison roolin viime kaudella joukkueessa ja sai tasaisuutta otteisiinsa. Hän oli mukana jo kaudella 2018 ottamassa ensimmäisiä askelia Kakkosen tasolla, joten ilman muuta odotan häneltä kehitystä myös tulevalle kaudelle ja suunnan näyttöä niin harjoituskentällä kuin otteluissa.