Kakkosen lohkojako varmistettu


Palloliiton liittohallitus on vahvistanut Kakkosen lohkojaon kaudelle 2020. HJS pelaa kaudella 2020 Kakkosen A-lohkossa. Kakkosen lohkojako muodostuu alueellisesti ja pääkaupunkiseudun joukkueet on arvottu A-ja B-lohkoihin.

Lohko A joukkueet

Atlantis FC (Helsinki)
FC Espoo
FC Jazz (Pori)
Grankulla IF (Kauniainen)
Klubi 04 (Helsinki)
HJS
Ilves/2 (Tampere)
Kaarinan Pojat
Pallo-Iirot (Rauma)
Pargas IF (Parainen)
Salon Palloilijat
Tampereen Pallo-Veikot

Kovatasoinen lohko

Kakkosen A-lohko muodostuu kaudelle 2020 kovatasoiseksi, sillä sarjaan osallistuvat kahden Veikkausliigaseuran kakkosjoukkueen mm lisäksi Ykkösestä ainoana joukkueena pudonnut TPV. Sarjaan nousivat Kolmosesta HJS:n lisäksi Atlantis FC Helsingistä ja Pargas IF Paraisilta.

HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan lohko on odotettu ja sarjasta voidaan osoittaa tasaista.

– Aika odotettu lohko, ainoastaan tälle kaudelle uutena tullut pääkaupunkiseudun joukkueiden arpominen muutti odotuksista toiseen lohkoon Nurmijärven Jalkapalloseuran ja Espoon Palloseuran. Lohkossa ei varmasti tule olemaan yhtään heikkoa joukkuetta, joten sarjasta voi osoittaa tasaista.

Joukkue on aloittanut yhteisharjoitukset Säästöpankki Areenan uusituissa olosuhteissa ja joukkueen kokoaminen edistyy aikataulussa.

– Hakasen ja Palkin johdolla joukkue on aloittanut valmistautumisen kauteen ja joukkueen kokoaminen etenee suunnitellusti. Nyt julkaistujen sopimuksien lisäksi meillä on neuvottelut pitkällä usean viime kauden runkopelaajan kanssa.

– Säästöpankki Areenalle tehty remontti, jossa uusittiin valaistus ja ilmanvaihto nostivat olosuhteiden laatua merkittävästi. Lisäksi on hienoa huomata, että laadukkaat olosuhteet ja tasokas valmennus ovat tuoneet mielenkiintoisia testipelaajia tavoittelemaan paikkaa joukkueesta.