Kauden 2016-2017 päättäjäiset 28.10.

 

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry :n kauden päättäjäisjuhla järjestetään 28.10.2017 klo 15 Elenia-areenalla.

Päättäjäisten kulku

Päättäjäiset alkavat klo 15.00 Elenia-areenalla. Saamamme palautteen huomioiden emme tänä vuonna enää tarjoa sokeria hersyviä munkkeja ja pillimehuja, vaan keskitymme vain nauttimaan juhlasta ja sen tunnelmasta. Päättäjäiset pyritään läpikäymään klo 17.00 mennessä.

Päättäjäisten juontajakaksikkona toimivat tälläkin kertaa Kai Savonniemi ja Aatu Veikkola.

Pukukoodissa otamme myöskin huomioon viime päättäjäisistä saatua palautetta. Junioreille pukukoodina on HJS -seura-asu. Muu juhlaväki pukeutuu tilaisuuteen sen luonteen mukaisella tavalla.

Konsta Hietanen

Muusikko, näyttelijä ja  jalkapalloilija Konsta Hietanen tulee viihdyttämään juhlaamme sekä musisoimalla, että tarinoimalla jalkapallon tuoksuisia juttuja omalta uraltaan.  Neljän lapsen isänä ja entisenä ammatijalkapalloilijana Konstalla on varmasti hyvä käsitys siitä mitä on olla jalkapalloilija ja mitä futiksen oppiminen vaatii, niin pelaajalta, valmentajalta kuin taustajoukoilta.

Saatat muistaa Konstan hienosta elokuvasta ”Poika ja Ilves”, jossa hän näytteli pääosaa. Elokuva valmistui jo vuonna 1998, mutta on kestänyt hyvin aikaa ja löytyy varmasti tälläkin hetkelläkin monen perheen suosikkilistalta.

Lisää konstasta:

http://konstahietanen.com/

Stage Hämeenlinna

Ääni- ja valotekniikan, sekä kuvauksen tilaisuudessa hoitaa tällä kertaa mielenkiintoinen yhteistyökumppani Stage Hämeenlinna. Päättäjäisjuhlan tekniikkaa tulee rakentamaan ja ylläpitämään melko iso joukko nuoria, joille erilaisten tilaisuuksien medityö on osa opiskelua.

Päättäjäiset tullaan striimaamaan Stagen toimesta HJS:n Youtube-kanavalle suorana.  Jos siis olet estynyt tulemaan paikalle, niin seuraa päättääjäisiä täältä:

https://www.youtube.com/channel/UCsXYmeTcGMCfH7pFVfKkqrw

Lisää Stagesta:

http://hameenlinna.fi/Paatoksenteko-ja-talous/Strategia/Kehittamishankkeet1/Lasten-ja-nuorten-palveluiden-kehityshankkeet/Stage/

Tervetuloa!

Toivotamme kaikki HJS-perheeseen kuuluvat lämpimästi tervetulleiksi päättäjäisjuhlaan, jossa monet hienot palkinnot vaihtavat omistajaansa.

Tulemme tiedottamaan juhlan käytännön järjestelyistä (mm. istumapaikat, narikka ym. käytänteet) vielä joukkueenjohtajia erikseen.

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna