Kaurialassa kohtaavat perjantaina toisilleen tutut joukkueet – HJS ja JanPa iskevät yhteen paikallisottelussa


Hämeenlinnassa saadaan nauttia perjantaina paikallispelin tunnelmasta, kun Janakkalan Pallo tekee lyhyen vierasmatkan Kaurialan olympiastadionille HJS:n vieraaksi Tampereen piirin Kolmosen 14:nnen kierroksen ottelussa. HJS voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen toukokuussa Janakkalassa maalein 4-1. Tuon ottelun päällikkö oli hattutempun viimeistellyt Juuso Huhtapelto (kuvassa oikealla).

HJS tähyää puhtaan voittoputkensa jatkamista sarjaotteluiden osalta. Viimeisimmän ottelunsa isännät pelasivat viime viikon torstaina Tampereella, jossa se voitti TPV:n kakkosjoukkueen Paavo Aholan ja Prince Mokuman toisen jakson maaleilla numeroin 2-0. HJS on sarjan kärjessä kolmen lähimmän jahtaajan ollessa tällä hetkellä yhdeksän pisteen päässä. Näistä jahtaajista Nokian Palloseura on pelannut yhden ottelun hämeenlinnalaisia vähemmän.  

Siinä missä HJS on porskuttanut tällä kaudella voitosta voittoon, on vierailija JanPa:lla ollut ennakko-odotuksiin nähden yllättävän vaikea kausi, sillä joukkue on sarjassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä kahdeksalla pisteellä. Janakkalaiset ovat kuitenkin voittaneet viimeisestä kolmesta pelistään kaksi, joten HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen ei hämäänny JanPa:n tuloksellisesti vaisusta alkukaudesta ja osaa odottaa perjantaina kovaa haastetta. 

 JanPa on sarjataulukossa materiaalinsa nähden väärillä sijoilla. Kevätkierroksen aikana heillä oli paljon avainpelaajia loukkaantuneena, mutta nyt heillä on väkeä tervehtynyt ja suunnanmuutos tapahtumassa. Sarjapaikan suhteen he ovat taas iskuetäisyydellä ja uskon, että he tulevat otteluun hyvällä itseluottamuksella kun ovat pisteitä viime otteluistaan keränneet, Hakanen miettii.

Joukkueet tuntevat toisensa erittäin hyvin niin pelaajiston kuin valmennuksenkin osalta.  

Kyllähän vahvuudet ja heikkoudet ovat molemmin päin hyvin tiedossa, joten tuskin suurempia yllätyksiä niiltä osastoilta löytyy. Odotan, että me pystymme näyttämään, miten pelimme on kevätkierrokselta kehittynyt, kun olemme pari viikkoa tauon jälkeen harjoitelleet hyvin, Hakanen sanoo.

Hakanen ei ole havainnut pelaajistossaan erityislatausta paikallisottelun alla, mutta on erittäin tyytyväinen joukkueensa harjoitusmoraaliin.  

Pelaajilla on ollut kova näytönhalu tälläkin viikolla. Tämän viikon harjoitukset ovat olleet hyvälaatuisia ja niissä on tullut paljon onnistumisia. Olemme harjoitelleet hyökkäyspelaamista, joten odotan, että pystymme perjantaina hyökkäämään taas vähän monipuolisemmin kuin aikaisemmin kaudella, Hakanen kertoo.  

HJS:n terveystilanne on hyvä. Ainoa varma poissaolija loukkaantumisen vuoksi on Yasiin Abshir Mahamed 

 Pitkäaikaispotilaat ovat palailemassa hiljalleen. Mikko Kalervo on treenannut täysipainoisesti ja Huhtapelto on palannut myös harjoitusvahvuuteen. Saamme otteluun täyden ja laadukkaan kokoonpanon, Hakanen avaa. 

HJS – JanPa perjantaina Kaurialassa 2.8. kello 19.00 alkaen. Liput otteluun 5 €. HJS:n jäsenkorttilaisille ja kaikille alle 16-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Esiotteluna stadionilla pelataan ystävyysottelu, jossa vastakkain ovat HJS P07 sinivalkoinen ja Ilves. Esiottelu alkaa kello 17.30. Tervetuloa! 

 

Kuva: Ari Kedonperä