Kesän turnaukset olivat menestys


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kesän aikana järjestämät kolme turnausta olivat menestys, keräten tänä kesänä Hämeenlinnaan 250 joukkuetta juniorijoukkuetta nauttimaan jalkapallon riemusta!

Viime syksynä aloittanut uusi turnauspäällikkö Janne Heinonen on pienen, mutta tehokkaan turnaustiimin kanssa tehnyt hyvää työtä ja jo talven turnausten perusteella uskalsi odottaa kesän turnausten olevan laadukkaasti järjestettyjä. Erityisen arvokasta turnausten edelleenkehittämiseksi on ollut niin seuran sisältä kuin ulkopuolisilta osallistujilta tullut palaute, jonka perusteella turnauksia pyritään konseptoimaan palvelemaan osallistuvia joukkueita vieläkin paremmin.

Kesän turnauksissa on myös pilotoitu Respect the game – ottelun aloitustapa, joka on kerännyt ansaittua huomiota niin osallistuvien joukkueiden toimesta, kuin myös piirin ja palloliiton tasolla. Pelille oikeutta tekevän aloittamistavan lisäksi on ilo ollut seurata miten hyvin varsinkin omassa seurassamme noudatetaan ”Pallollisen pelaajan ohjaamisen nollatoleranssia” ja keskitytään kannustamaan pelaajia.

Iso kiitos saamastamme hyvästä palautteesta ja mahtavasta ilmapiiristä turnauksissa kuuluu Teille lukemattomille talkoolaisille, jotka omalla panoksellanne mahdollistatte turnausten toteuttamisen monenmoisissa talkootehtävissä turnausviikonloppujen aikana. Ilman teidän panostanne turnausten järjestäminen ei ole mahdollista.

Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on hyvä pöhinä päällä ja tämä viikko tuo lisää hienoja uutisia seurallemme!

Hämeenlinnassa 30.8.2016

Ville Dahlman
Toiminnanjohtaja