Kolmonen jatkuu lauantaina – hellettä luvassa


HJS:llä on mahdollisuus siirtyä huomenna lauantaina takaisin Kolmosen sarjakärkeen. Tällä hetkellä sarjan piikkipaikkaa pitää hallussaan yksi ennakkosuosikeista, PS-44, joka on pelannut neljä ottelua ja voittanut ne kaikki. Pullerin Meijerin kentälle lauantaina saapuu Tampereen Pelitoverit ja voitolla tuosta kamppailusta HJS siirtyisi sarjan ykköspaikalle.

HJS:n kauden alku on ollut jopa yllättävänvakuuttava. Kolmesta pelistä on tullut aina täydet pisteet ja maalierokin on murskaava 16-1. Vastustajan maaliverkko on siis heilunut ahkerasti ja yksi ilahduttava asia HJS-leirissä on ollut maalintekovastuun jakautuminen usealle pelaajalle. Eniten maaleja on paukuttanut jo kevään harjoitusotteluissa hyvää pelivirettä osoittanut Juuso Huhtapelto, joka on osunut neljästi vastustajan maalipuiden väliin. B-juniori-ikäinen Miika Paussu on tehnyt kolme maalia ja Santeri Stenius kaksi.

Vierasjoukkue TP-T lähtee lauantain otteluun taskussaan kolme sarjapistettä. Joukkue on pelannut kolme peliä ja saalistanut niissä yhden voiton ja yhden tasapelin. Joukkueen pelit ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia ja maaliero näissä peleissä on 5-4. Lauantaille on luvassa mainiota keliä ja lämpömittari saattaa kohota jopa hellelukemiin. HJS on osoittanut kauden ensimmäisissä otteluissa, että siltä löytyy juoksuvoimaa ja laajan materiaalin turvin se on pystynyt pitämään tempoa yllä koko ottelun ajan.

HJS vs TP-T alkaa Pullerin Meijerin kentällä lauantaina klo 17.00. Tervetuloa!

Kuva: Ari Kedonperä