Kolmosessa ensimmäinen Kanta-Hämeen paikallispeli – JanPa vierailee tänään Pullerilla


Pe 12.5. klo 19.00 HJS – JanPa @Pullerin tekonurmi

Ennen kauden alkua puhutuin asia Hämeenlinnan seudun jalkapallopiireissä oli tulevat Kolmosen paikallistaistelut. Kyseessä on pitkä näytelmä, jonka ensimmäinen näytös Kanta-Hämeen herruudesta esitetään Pullerin tekonurmella perjantaina klo 19.00. Pääosaa tässä näytelmässä esittävät Hämeenlinnan Jalkapalloseura ja Janakkalan Pallo. Luvassa on draamaa, jännitystä ja ripaus komediaa.

HJS on aloittanut kautensa vakuuttavasti ja voittanut kauden kaikki kolme otteluaan maalierolla 6-1. Hyvä harjoittelu, laadukas pelaajamateriaali ja nöyrä työnteko ovat tuoneet tulosta tämän kauden koitoksissa. Joukkue sai erittäin iloisia uutisia eilen torstaina, kun HJS ja päävalmentaja Lauri Hakanen sopivat kahden vuoden jatkosopimuksesta. Lare siis jatkaa HJS:n edustusjoukkueen peräsimessä vuoden 2019 loppuun asti. Tämä uutinen sopii hienosti HJS:n suunnitelmiin rakentaa tulevaisuutta pitkällä tähtäimellä.

Vierasjoukkue JanPa on asettanut kauteen lähtiessä maltilliset tavoitteet. Joukkue haluaa säilyä sarjassa ja kiusata parhaansa mukaan sarjan kärkipään joukkueita. Kolmesta sarjapelistä saaliina on kaksi tappiota ja yksi voitto. Kahden maalin voitto TPV:n kakkosjoukkueesta ja niukka 0-1 tappio Ilves-Kissoille osoittavat, että JanPa ei ole tullut Kolmoseen nöyristelemään. JanPan riveissä pelaa useita tuttuja pelaajia paikallisille jalkapalloihmisille, ja heistä on hyvä nostaa esille viime kaudella HJS:n paitaa menestyksekkäästi kantaneet toppari Jarkko Riihimäki ja hyökkääjä Jussi Länsimaa, jotka ovat todennäköisesti avauskokoonpanossa entistä seuraansa vastaan. Tämän iltaisesta ottelusta JanPan vahvuudesta puuttuu viime ottelussa punaisella kortilla ulosajettu kapteeni Markus Paloposki.

Ottelun liveseuranta tuttuun tapaan edustuksen twitter-tililtä ja ottelun sähköisestä pöytäkirjasta.