Lauantaina kova haaste – FC Haka tulee Pullerille


HJS:n miesten edustusjoukkue pääsee vihdoin takaisin tositoimiin, kun talven harjoitusottelut alkavat. Syyskuun lopussa kauden komeasti päättänyt joukkue on harjoitellut hyvin ja nyt on edessä kova haaste, sillä vastaan asettuu Ykkösessä pelaava Valkeakosken ylpeys, FC Haka. HJS:llä oli aikomus pelata harjoitusottelu viime lauantaina TPV:tä vastaan, mutta ottelu jouduttiin Pullerin tekonurmen huonon kunnon takia perumaan. Myös kauden ensimmäinen harjoitusottelu peruuntui, kun vastustaja ei saanut miehistöä kasaan. Peli Hakaa vastaan on siirretty sisätiloihin eli Säästöpankki Areenalle, jotta pelaajille taataan hyvät ja turvalliset olosuhteet. Näin päästään miesten tasolla testaamaan Säästöpankki Areenan uutta tekonurmea.

Viime kaudella Haka sijoittui Ykkösessä kuudenneksi ja lähtee selvänä ennakkosuosikkina lauantain kamppailuun. Valitettavasti nimekästä valmennuskaksikkoa Keith Armstrong – Teemu Tainio ei nähdä lauantaina Hämeenlinnassa, sillä Keke on sairaslomalla ja Tainio valmennuskurssilla. Joukkuetta Hämeenlinnassa luotsaa Asko Jussila.

– HJS on hyvä mittari tähän väliin. Saamme jälleen infoa siitä, missä pelaajamme tällä hetkellä menevät, Jussila kertoo.

Kotijoukkue HJS:n päävalmentaja ja pienen, suloisen tyttövauvan onnellinen isä, Lauri Hakanen kommentoi lauantain koitosta näin:

– Hienoa, että päästään viimeinkin pelaamaan! Uskon, että tässä on niin pelaajiston kuin valmennuksenkin osalta sopiva nälkä päässyt kasvamaan, kun kaksi edellistä peliä on jouduttu perumaan. Lähtökohta peliin on hieman haastava, sillä muutama pelaaja on sairastellut tämän viikon ja puuttunee kokoonpanosta sen takia. Joku pelaaja saattaa siitä syystä pelata hieman vieraalla pelipaikalla tai joutuu urakoimaan suuremmat minuutit kuin tässä kohtaa olisi suunniteltu. Mielenkiitoista on nähdä, miten pelaajat saavat tänä vuonna kiinni vastustaja kovasta vauhdista ja olemmeko pystyneet vuoden aikana pienentämään joukkueiden välistä tasoeroa.

Kotijoukkue HJS haluaa varmasti unohtaa viime kohtaamisen Hakan kanssa. Joukkueet kohtasivat lähes tasan vuosi sitten eli 14.1.2017 Pullerin tekonurmella. Tuolloin Haka oli parempi tennislukemin 0-6. Nyt hämeenlinnalaisten on aika näyttää, mitä vuodessa on opittu.

Ottelu alkaa Säästöpankki Areenalla lauantaina klo 17.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!