Liity HJS Akatemian jäseneksi – Saat ikuisen kausikortin edustusjoukkueen kotiotteluihin!


HJS Akatemia tarjoaa 50 ensimmäiselle jäsenelleen ikuisen kausikortin HJS Akatemia ry:n miesten edustusjuokkueen kotiotteluihin!

HJS:n miesten joukkue on tiukasti taistelemassa kauden alussa määrittelemästään tavoitteesta, joka oli suora nousu Tampereen Piirin Kolmoseen. Kun kausi on edennyt yli puolivälin, on HJS sarjan piikkipaikalla ilman pistemenetyksiä. Haluamme Teidät kaikki mukaan yhteiseen juttuumme loppukauden ratkaisupeleihin ja siksi käynnistämme elokuun ajaksi jäsenkampanjan. Ensimmäiset 50 HJS Akatemia ry:n kannattajajäseneksi tullut saavat itselleen oikeuden ikuiseen kausikorttiin HJS Akatemia ry:n miesten edustusjoukkueen otteluihin! Käytännön tasolla tämä tarkoittaa, että maksamalla vuosittain 50 EUR jäsenmaksun, olet oikeutettu samalla myös kausikorttiin. Tämä sijoitus alkaa tuottamaan todella korkoa, jos ja kun miesten edustusjoukkue joskus taistelee hämeenlinnalaisin voimin Liiton sarjoissa! Liity nyt siis mukaan HJS-perheeseen tämän kampanjan myötä ja tuo oma panostuksesi syksyn vääntöihin!

Jäseneksi voit liittyä laittamalla yhteystietosi osoitteeseen tomi.uusitorppa@gmail.com. Saat vastapostina jäsenlaskun (50 EUR), jonka maksettuasi olet oikeutettu kampanjaetuun. Kampanja on voimassa elokuun 2016 loppuun ja koskee 50 ensimmäistä ilmoittautunutta! Tarjoamme luonnollisesti saman edun myös jo tähän päivään mennessä liittyneille jäsenille!