Maalivahtikaksikko jatkosopimuksiin


Ville Kalervo ja Jukka Järvinen ovat allekirjoittaneet kautta 2017 koskevat pelaajasopimukset HJS:n kanssa. Vuosikausia yhdessä toimineet Kalervo ja Järvinen jatkavat näin ollen tuttua yhteistyötä vastaten viimeisinä lukkoina valkoisten alakerran pitävyydestä. Koko viime kaudella edustusjoukkueen maalivahtitrio sai sarjaotteluissa kaivaa pallon omasta verkostaan ainoastaan kuusi kertaa, joten paljon vahvempaa työnäytettä ei tulevalle kaudelle olisi voinut antaa. Vastapainoksi Järvinen osui kertaalleen myös vastustajan päätyyn, iskien komean puskuosuman LeKi:n verkkoon syyskauden avausottelussa.

Päävalmentaja Hakanen oli tyytyväinen tutun kaksikon sopimuksista: ”Loistavaa, että luotettavat maalivahtimme jatkavat riveissämme. Molemmat ovat pelanneet pelejä myös Kolmosta korkeammalla ja voin varmuudella sanoa, että maalivahtipeliin emme ensi kaudella tule kaatumaan. Kapteeni Ojalan lisäksi nyt on kiinnitettynä pari tärkeää palasta ensi kauden joukkueeseen – ja joulun alla on luvassa vielä lisää sopimusuutisia. Etenemme joukkueen kasaamisesssa hyvää vauhtia.

Hämeenlinnalaisen jalkapallon kasvatti Ville Kalervo kommentoi tuoretta sopimustaan hyvillä mielin: ”On mukava jatkaa pelaamista tutussa ympäristössä Järän kanssa. Odotan innolla tulevan kauden alkua ja odotettavissa on useita kovatasoisia otteluita, joita ei kahtena viime kautena ole liikaa ollut. Uskon vahvasti siihen, että muutaman palasen loksahdettua paikalleen saamme jalkeille joukkueen, joka taistelee sarjan kärkisijoista. Oman lisämausteen kauteen tuo paikalliskamppailut, kun sarjassa ovat mukana Hämeenlinnan Härmä sekä Harri Suhosen johtama JanPa. Mielenkiintoinen kausi on siis edessä!

Maalivahtikaksikon sopimusten myötä HJS:lla on kasassa 3 pelaajasopimusta, kun joukkueen viime kauden kapteeni Otto Ojala allekirjoitti marraskuun lopussa jatkosopimuksen. Loppuviikon aikana varmistuu alkutalven harjoitusottelut, joten lähiaikoina on luvassa uutisia sekä tulevista harjoitusotteluista että pelaajasopimuksista.