Matias Cavén vahvistamaan HJS:n puolustusta!


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkueella oli torstaina iloisia uutisia kerrottavana. Joukkueen puolustus saa kovan vahvistuksen, kun 21-vuotias HJS-kasvatti Matias Cavén liittyy joukkueen vahvuuteen. Cavén on hämeenlinnalaiselle futisyleisölle tuttu kasvo, sillä hän pelasi menestyksekkäästi Hakan ja HJS:n A-junioreiden yhdistelmäjoukkueessa vuodet 2015 ja 2016.  Topparin tontilla viihtyvä Cavén aloitti viime syksynä opinnot Aalto-yliopistossa Helsingissä ja on talvikauden pelannut lainasopimuksella Uudenmaan Kolmosessa Espoon Palloseuran mukana. EPS käväisi myös Hämeenlinnassa huhtikuun alussa ja pelasi HJS:ää vastaan harjoitusottelun Pullerilla. Tuossa ottelussa Cavén suoriutui erinomaisesti ja ottelu päättyi 0-0 lukemiin.

Kesäksi mies on muuttanut Hämeenlinnaan ja puhkuu intoa päästessään tuttuihin ympyröihin:

– Olen hyvillä mielin ja innostunut. HJS:llä ei ole montaa topparia, mutta kilpailua pelipaikoista silti on, sillä mm. Niko Äkräs on pelannut alkukauden varsin hyvin. Pystyn myös pelaamaan laitapakin tonttia tarvittaessa. Pelasin sitä paikkaa myös osittain EPS:ssa.
– On tosi hienoa päästä mukaan HJS-remmiin ja haluan olla nostamassa seuraa ylemmälle sarjatasolle.
Mies pääsee välittömästi todelliseen tulikokeeseen, kun ensimmäinen peli HJS-paidassa tulee olemaan paikallistaistelu Härmää vastaan.
– Se on tosi hieno juttu ja odotan innolla sitä matsia. Peliä on etukäteen hehkutettu mediassa ja paikalle tulee varmasti paljon katsojia. Vastustajissa löytyy paljon vanhoja pelikavereita.

Tervetuloa, Matias, ja tsemppiä peleihin!