Mikä ihmeen ACE?


Sunnuntaina HJS koki pettymyksen, kun vaasalainen SIF tiputti sen Regions´ Cupista rangaistuspotkuilla. Nyt tuo pettymys on pyyhitty pois mielestä ja on aika keskittyä täysillä tulevaan koitokseen torstaina. Tuolloin jatkuvat Kolmosen sarjapelit ja kotiottelussa vastaan asettuu ACE Tampereelta. HJS on pelannut tämän kauden Kolmosessa kymmenen ottelua ja voittanut ne kaikki. Lähtökohta torstain kotiotteluun on selvä, vain voitto kelpaa. HJS:n kokoonpanossa tullaan todennäköisesti näkemään muutoksia sunnuntaiseen, mutta tämä palapeli on vielä kesken ja aika näyttää, millaisella avauskokoonpanolla valmentaja Lauri Hakanen joukkoineen lähtee teekkareita kaatamaan. Etenkin hyökkäykseen HJS:llä on useita vaihtoehtoja. Miika Paussu on ollut kovassa lennossa alkukauden peleissä. Eetu Tapanainen ja Juuso Huhtapelto omaavat erinomaiset nopeusominaisuudet ja viimeistelevät parhaimmillaan varmasti. Santeri Stenius on juonikas ja vahva boksipelaaja.

Torstain vastustaja AC Estudiantes on suurelle yleisölle tuntematon urheilujoukkue. Vapaasti suomennettuna joukkueen nimi tarkoittaa opiskelijoiden urheiluseuraa. Kyseessä on Tampereen yliopiston tekniikan opiskelijoiden eli teekkareiden jalkapallokerho. Nuori joukkue nousi viime kauden päätteeksi Nelosesta Kolmoseen ja on taistellut uudella sarjatasolla hienosti. Sarjasijoitus on tällä hetkellä seitsemäs ja eroa putoamisviivaan on viisi pistettä. Joukkue on pystynyt puolustamaan koko kauden kohtuullisen hyvin, päästettyjä maaleja on 19 ja se on sarjan viidenneksi paras lukema. Joukkueen vaarallisin hyökkääjä on ollut Tuomo Hentilä, joka on pelaamassaan yhdeksässä ottelussa paukuttanut kuusi maalia.

HJS vs AC Estudiantes alkaa torstaina 4. heinäkuuta klo 18.30. Pelipaikkana on klassinen Kaurialan olympiastadion. Tervetuloa!

 

Kuva: Ari Kedonperä