Regions´ Cup jatkuu sunnuntaina Kaurialassa


Hyvässä vireessä porskuttava HJS pelaa sunnuntaina mielenkiintoisen ottelun Kaurialan olympiastadionilla. Kyseessä on Regions´ Cupin 4. kierroksen matsi vaasalaista SIFiä (Sundom Indrottsförening) vastaan. Tämän otteluparin voittaja etenee Regions´ Cupin puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Vastustaja SIF on HJS:lle varsin uusi tuttavuus. Joukkue pelaa tänä vuonna Vaasan alueen Kolmosta ja tällä hetkellä sarjasijoitus on kuudes. SIF on saalistanut pelaamastaan yhdeksästä ottelusta 14 pistettä maalieron ollessa 23-15. Joukkueen paras maalintekijä Kolmosessa on Kevin Storfors seitsemällä osumalla.

HJS on pelannut Regions´Cupissa toistaiseksi vasta kaksi ottelua. Kolmannella kierroksella helsinkiläinen HooGee joutui luovuttamaan pelin ja näin HJS eteni neljännelle kierrokselle 3-0 -luovutusvoitolla. PoPan vieraana cupin toisella kierroksella HJS-riveissä nähtiin muutamia uusia nuoria pelaajia. Sunnuntain vastus on kovempi ja lepoaika edellisestä pelistä on pidempi, joten on odotettavaa, että tulevaan peliin mennään tutulla ykköskokoonpanolla. Haasteen asettaa kuitenkin se, että jo tulevana torstaina on seuraava Kolmosen ottelu.

Regions´ Cup on Kolmosen ja sitä alempien sarjojen cup, jossa pelataan tulos tai ulos -periaattella. Häviäjä putoaa pelistä pois ja voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasalukemiin, ammutaan rangaistuspotkukilpailu. Koko Suomen Regions Cupin voittajalle on luvassa 5000 euron rahapalkinnon lisäksi paikka Eurooppaan UEFAn Regions Cupiin. Tänä vuonna kilpailuun osallistuu Suomessa 101 joukkuetta.

HJS vs SIF alkaa Kaurialassa sunnuntaina 30.6. klo 18.00. Otteluisäntänä toimiin Kuljetus Nuopponen. Tervetuloa! Välkommen!