Harrastus lapselle ja nuorelle Hämeenlinnassa.

Tervetuloa pelaajaksi Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan, jossa voi pelata jalkapalloa sekä mukavana harrastuksena että tavoitteellisesti huipulle tähdäten.

Uuden harrastuksen aloittaminen HJS:ssä on helppoa ja mukaan saa hypätä milloin vain. Perheen pienimmät lapset voivat aloittaa harrastukseen tutustumisen naperofutiksessa, kesäfutiksessa tai kesäleireillä koulutuksen saaneiden valmentajien ja ohjaajien opastuksessa. Perhefutiksessa lapsi saa tutustua jalkapalloon yhdessä vanhempiensa kanssa. Tytöt voivat ottaa ensiaskeleensa HJS:ssä UEFA Playmakers –ohjelmassa, jossa jalkapallon rinnalla kulkee Frozen-tarina.

Meillä pelaavat myös miesten edustusjoukkue, naisten kilpa- ja harrastejoukkue, erityisryhmä Pullerin Rohkeat Potkijat sekä ikämiehet. HJS:ssä riittää siis joukkuevaihtoehtoja aina naperoista varttuneempaan ikään asti!

Tervetuloa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan! #hjsperhe

Uudet pelaajat (2014-syntyneet ja vanhemmat):

Kiinnostaako uusi harrastus tai haluatko palata takaisin jalkapallon pariin? HJS tarjoaa harrastuksen kokeiluun matalaa kynnystä, jolloin jalkapalloa saa kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Päätöstä ei siis tarvitse tehdä heti!

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toimintaan.

Ilmoittautuminen toimintaryhmiin

Uusi ikäluokka: F8 (2015-syntyneet)

Joukkueiden muodostus alkaa HJS:ssä vuotena, jolloin lapsi täyttää kahdeksan vuotta. Sekä pojat että tytöt muodostavat omat joukkueet, jotka jaetaan lapsen innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden perusteella pienempiin ryhmiin. Harjoitusryhmät eivät ole suljetut, vaan niin poikien kuin tyttöjen on sujuvaa liikkua kauden aikana pienryhmästä toiseen.

Tutustu HJS:n F8-ikäluokan toimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

F8-ikäluokka

F-ikäluokkien taitokoulu:

Järjestämme toimintakaudella 2022-2023 vuonna 2014-2015-syntyneille pojille ja tytöille taitokoulun, jossa syvennytään yleisliikunta- ja pallonkäsittelytaitojen kehittämiseen.

Tutustu HJS:n taitokouluun ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

F-taitokoulu

HJS - UEFA Playmakers

Yksi tärkeimmistä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran tavoitteista on tyttöpelaajamäärän lisääminen ja toiminnan laadun vahvistaminen. UEFA Playmakers on yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa toteutettava jalkapallo-ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota 5-8-vuotiaille tytöille ensiaskel uuden harrastuksen parissa. HJS käyttää Frozen-animaatioelokuvaa harjoitusten runkona.

Tutustu UEFA Playmakersiin ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

UEFA Playmakers

Talvinaperot:

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran naperofutis on tarkoitettu kaikille vuonna 2016- ja 2017-syntyneille lapsille. Talvinaperoissa lasten harrastus koostuu monipuolisesta liikunnasta ja jalkapallon alkeista.

Tutustu HJS:n naperotoimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Talvinaperot

Gigantti-taitokoulu:

Gigantti-taitokouluharjoitukset järjestetään talvella 2016- ja 2017-syntyneille naperofutaajille kerran viikossa tiistaisin klo 17:00-18:00 Säästöpankki areenalla. Harjoituksia järjestetään talvikaudella aina toukokuun alkuun asti. Toiminnasta vastaa seuramme naperovaiheen valmennuspäällikkö Ville Lilja.

HJS Gigantti Taitokoulu

Perhefutis:

Muodostamme oman harjoitusryhmän vuonna 2018-syntyneille ja nuoremmille lapsille turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Perhefutiksessa lapsi ja aikuinen harjoittelevat ja nauttivat liikkumisesta yhdessä.

Tutustu HJS:n perhefutikseen ja ilmoittaudu alla olevasta linkistä.

Perhefutis

Talvileiri:

Järjestämme liikunnallisen talvileirin 2.-6.1.2023 huippuolosuhteissa Säästöpankki areenalla!

Talvileiri on tarkoitettu 2010-2016-syntyneille tytöille ja pojille eli kaikille innokkaille tulevaisuuden tähdille. Talvileirillä on omaa erikoisharjoittelua myös maalivahdeille!

Tutustu talvileirin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Talvileiri