Harrastus lapselle ja nuorelle Hämeenlinnassa.

Tervetuloa pelaajaksi Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan, jossa voi pelata jalkapalloa sekä mukavana harrastuksena että tavoitteellisesti huipulle tähdäten.

Uuden harrastuksen aloittaminen Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on helppoa ja mukaan saa hypätä milloin vain. Perheen pienimmät lapset voivat aloittaa harrastukseen tutustumisen naperofutiksessa, kesäfutiksessa tai kesäleireillä koulutuksen saaneiden valmentajien ja ohjaajien opastuksessa. Perhefutiksessa lapsi saa tutustua jalkapalloon yhdessä vanhempiensa kanssa. Tytöt voivat ottaa ensiaskeleensa HJS:ssä UEFA Playmakers –ohjelmassa, jossa jalkapallon rinnalla kulkee Frozen-tarina.

Meillä pelaavat myös naisten kilpa- ja harrastejoukkue, erityisryhmä Pullerin Rohkeat Potkijat sekä ikämiehet.

Tervetuloa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan! #meollaanhjs

Uudet pelaajat (2014 syntyneet ja vanhemmat):

Joukkueiden muodostus alkaa Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa vuotena, jolloin lapsi täyttää kahdeksan vuotta. HJS tarjoaa harrastuksen kokeiluun matalaa kynnystä, jolloin jalkapalloa saa kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Päätöstä ei siis tarvitse tehdä heti!

HJS:ssä riittää joukkuevaihtoehtoja aina naperoista varttuneempaan ikään asti!

Kiinnostaako uusi harrastus tai haluatko palata takaisin jalkapallon pariin? Ilmoittaudu alla olevasta linkistä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toimintaan.

Ilmoittautuminen toimintaryhmiin

F-ikäluokkien taitokoulu:

Hämeenlinnan Jalkapalloseura järjestää toimintakaudella 2021-2022 vuonna 2013-2014-syntyneille pojille ja tytöille taitokoulun, jossa syvennytään yleisliikuntataitojen ja pallonkäsittelytaitojen kehittämiseen.

Tutustu HJS:n taitokouluun ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

F-taitokoulu

UUSI IKÄLUOKKA: F8-ikäluokka (2015-syntyneet)

Ensimmäinen joukkueenmuodostusvuosi! Sekä pojat että tytöt muodostavat omat joukkueet, jotka jaetaan lapsen innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden perusteella pienempiin ryhmiin. Harjoitusryhmät eivät ole suljetut, vaan niin poikien kuin tyttöjen on sujuvaa liikkua kauden aikana pienryhmästä toiseen.

Tutustu HJS:n F8-ikäluokan toimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

F8-ikäluokka

HJS - UEFA Playmakers

Yksi tärkeimmistä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran tavoitteista on tyttöpelaajamäärän lisääminen ja toiminnan laadun vahvistaminen. UEFA Playmakers on yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa toteutettava jalkapallo-ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota 5-8-vuotiaille tytöille ensiaskel uuden harrastuksen parissa. HJS käyttää Frozen-animaatioelokuvaa harjoitusten runkona.

TOIMINTA JATKUU SYKSYLLÄ 2022!

Tutustu UEFA Playmakersiin ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

UEFA Playmakers

HJS Kesänaperot:

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran naperofutis on tarkoitettu kaikille vuonna 2015- ja myöhemmin syntyneille lapsille. Kesänaperoissa lasten harrastus koostuu monipuolisesta liikunnasta ja jalkapallon alkeista.

Nuorimmissa naperoryhmissä 2017-syntyneistä nuorempiin ryhmässä liikkumiseen opetellaan HJS Perhefutiksessa turvallisesti oman vanhemman kanssa.

Tutustu HJS:n kesänaperotoimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

HJS Kesänaperot

HJS Gigantti Taitokoulu:

GIGANTTI-taitokouluharjoitukset järjestetään 2016-syntyneille naperofutaajille kerran viikossa tiistaisin klo 17:00-18:00 Pullerin nurmikentällä (Hämeenlinnan Urheilupuistossa) ja harjoituksia järjestetään 7.6.-13.9.2022 välisenä aikana. Toiminnasta vastaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran naperovaiheen valmennuspäällikkö Ville Lilja.

HJS Gigantti Taitokoulu

HJS Kesäfutis:

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kesäfutis on tarkoitettu jalkapallouransa alkutaipaleella oleville tai vailla kesäharrastusta oleville 2014- tai sitä aiemmin syntyneille tytöille ja pojille. Kesäfutiskauden päättyessä on mahdollista siirtyä omaan ikäluokkatoimintaan, mikäli jalkapallokärpänen puree kesän aikana.

Tutustu HJS:n kesäfutistoimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

HJS Kesäfutis

HJS Kesäleirit:

Jalkapalloa, frisbeegolfia, keilailua, voltteja, retkiä ja tietysti futista! Muun muassa näistä on Hämeenlinnan Jalkapalloseuran suositut kesäleiriviikot tehty! Kesäleiriviikkoja järjestetään yhteensä kolme ja mahdollisuus on osallistua vaikka kaikille.

Tutustu kesäleiritoimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

HJS Kesäleirit