Kallio ja Tapanainen jatkavat HJS-paidassa


Vaikka lumi peittää maata ja pakkanen paukkuu, Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue on kovan treenamisen lisäksi kunnostautunut sopimusrintamalla. HJS sai kaksi tärkeää palasta ensi kauden palapeliinsä, kun viime kauden runkopelaajat Eppu Kallio ja Eetu Tapanainen raapustivat nimensä sopimuspapereihin. Molemmat pelaajat pelasivat viime kaudella Kolmosessa isoja minuutteja ja olivat tärkeä osa HJS:n nousussa Kakkoseen. Tämä uutinen takaa myös sen, että ensi kesänä HJS:n vastustajilla tulee kiire, sillä nämä valkopaidat ovat tunnettuja leveän hymyn lisäksi nopeista jaloistaan.

Tässä Hämeenlinnan Hector Bellerinin, Eppu Kallion, ajatuksia sopimuksesta ja ensi kaudesta:

”Uuden sopimuksen allekirjoittaminen oli käytännössä itsestäänselvää hyvin sujuneen viime kauden jälkeen. Joukkueessa on hyvä meininki ja tekemisen taso on pysynyt viime kauden tapaan korkealla. Kentällä mennään kovaa, mutta sopiva pilke silmäkulmassa on säilynyt. Uudet miehet ovat tuoneet mukaan oman hyvän mausteensa. Tulevalla kaudella lähden taistelemaan avauskokoonpanon paikasta. Pyrin auttamaan joukkuetta omalla tekemisellä. Odotan innolla jälleen kerran uuden sarjatason tuomia haasteita.”

Eetu ”Edu” Tapanaisen mietteet:

”Tuntuu todella hienolta päästä pelaamaan kunnon pelejä kasvattiseuran paidassa tutun valmentajiston ja tuttujen äijien kanssa. Tämä sopii kuin nenä päähän oman elämäntilanteenkin kanssa, kun asun vielä Hämeenlinnassa ja valmistaudun futiksen ja töiden ohella kauppakorkeakoulun pääsykokeisiin. Joukkue on hyvin tiivis porukka ja pelaajat tuntevat toisensa jo entuudestaan. Positiivinen ja kaverillinen meininki toimii varmasti yhtenä kilpailuetuna tulevallakin kaudella. Joukkueessa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja motivaatio on kovalla tasolla. Pelit ovat varmuudella huomattavasti kovempitasoisia kuin viime kaudella, mutta jokaista matsia lähdemme voittamaan kuten tähänkin saakka. Itse toivon ehjää futiskautta ja paljon onnistumisia etenkin tehojen muodossa, näin pystyn auttamaan joukkuetta parhaiten omalta osaltani. Laadukas valmentajisto, taustat, pelikaverit ja harjoitusolosuhteet takaavat loistavat edellytykset kehittyä yksilönä sekä joukkueena. Kovasti odotan jo kauden alkua. Ensi kesänä Kaurialan romanttisella viheriöllä nähdään nälkäinen joukkue, joka ei varmasti jätä katsojia viihdyttämättä. Toivotaan paljon yleisöä paikan päälle kannustamaan.”

Päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväiden, kun kaksikon jatko HJS:ssä varmistui:

”Epun ja Edun sopimukset ovat tärkeitä jatkosopimuksia meille. Molemmat olivat viime vuonna isossa roolissa ja nostivat tasoa kauden edetessä. Samaa odotan jatkossakin. Haaste kovenee, mutta uskon, että kyseisillä miehillä on vielä paljon kehittymisen varaa ja kykyä kuulua joukkueen tukipilareihin tulevallakin kaudella. Tämä vaatii tietysti kovaa työntekoa, mutta työnteko näyttää miehille maistuvan.”

HJS pelaa huomenna lauantaina harjoitusottelun TPV:tä vastaan. Ottelu alkaa Pullerin Meijerin kentällä klo 13.45. Tervetuloa!