Tekonurmi on nyt Meijerin Kenttä


Hämeenlinnan Urheilupuistossa sijaitseva lämmitettävä tekonurmikenttä on jatkossa nimeltään Meijerin Kenttä.

Hämeenlinnan Osuusmeijerin, Hämeenlinnan Liikuntahallit oy:n ja Hämeenlinnan Jalkapalloseuran välisellä yhteistyösopimuksella on sovittu, että kenttä nimetään Meijerin Kentäksi ja tätä nimeä tullaan käyttämään jatkossa myös kentän varauskalenterissa ja muussa kentällä tapahtuvan toiminnan markkinoinnissa.

Hämeenlinnan Osuusmeijeri on merkittävä työllistäjä Hämeenlinnassa ja haluaa näin olla mukana tukemassa erityisesti Hämeenlinnan Jalkapalloseuran laadukasta työtä nuorten ja lasten eteen. Meijerin johtaja Risto Koski on erittäin tyytyväinen nyt julkistettuun yhteistyösopimukseen ”Meijerin Kenttä sopii todella hyvin tähän alueelle, sillä sijaitseehan meijerilaitoksemme myös tässä Urheilupuiston vieressä. HJS tekee erittäin laajaa ja tunnustetusti laadukasta työtä nuorten ja lasten parissa ja tätä työtä olemme mielellämme tukemassa.”

Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman näkee yhteistyön Osuusmeijerin kanssa luontevana. ”Osuusmeijerin kanssa yhteistyön rakentaminen on ollut hedelmällistä ja pitkäjänteistä. Yhteistyön myötä Osuusmeijeri tulee jatkossa näkymään ja olemaan kiinteä osa seuramme toimintaa. Meijerin Kenttä on näkyvin yhteistyön muoto ja uskon, että se tulee sopimaan käyttäjien suuhun, kuten meijerin tuotteet yleensäkin.”

Tervetuloa Meijerin kentälle!