Together #WePlayStrong – tyttöjen jalkapallon puolesta


UEFA:n ja Suomessa Palloliiton Together #WePlayStrong –kampanjan tavoitteena on edistää tyttö- ja naisjalkapalloa.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on omalta osaltaan edistämässä ja vauhdittamassa tyttöjen ja sitä myöten myös naisten jalkapalloa Hämeenlinnan seudulla. Kampanjan myötä tarjoamme kaikille jalkapallosta kiinnostuneille tytöille mahdollisuuden kokeilla jalkapalloa huippuolosuhteissa veloituksetta koko marraskuun ajan.

Kaikille marraskuun aikana jalkapallon HJS:ssä aloittaville 2006–2009 syntyneille uusille tytöille, liittymistarjouksena HJS-kaulaliina tai –pipo veloituksetta.

Lisäksi tarjoamme kaikille marraskuun aikana mukaan lähteville 2006–2009 syntyneille uusille tytöille liittymistarjouksena HJS-kaulaliinan tai –pipon veloituksetta talven pakkasia vastaan. Älä siis palele yksin.

HJS:n tytöt tulevat marraskuun aikana kutsumaan harjoituksiin mukaansa omia kavereitaan, niin koulusta kuin naapurustosta. Palkkioksi tästä kokeilukerrasta HJS tarjoaa molemmille tytöille Tupla-patukat, siis sekä kutsujalle että vierailijalle.

Kampanjan tavoitteena on lisätä tyttöjen kiinnostusta jalkapalloa kohtaan ja näyttää lajin monipuolisuutta liikuntamuotona, sekä hyvän yhteishengen vaikutusta motivaattorina. Lisääntyneellä kiinnostuksella tähdätään tyttöpelaajien määrän kasvuun, jotta voimme jatkossakin tarjota kaikille oikeantasoista harjoittelu- ja pelitoimintaa.

Tervetuloa pelaamaan #MeiänKaa.

Harjoitukset uusitussa Säästöpankki-Areenassa 8.11. alkaen.

2006 syntyneet ke 20.00–21.00 & su 14.00–15.00
2007 & 2008 syntyneet ke 19.00–20.00 & su 14.00–15.00
2009 syntyneet ke 18.00–19.00 & su 13.00–14.00

Huom! Kokeilujakson harjoituksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Liity mukaan jengiin tästä »

Jalkapallo lisää tyttöjen itseluottamusta

UEFA:n ja eurooppalaisten yliopistojen tekemässä tutkimuksessa jalkapallolla on vaikutus tyttöjen itseluottamukseen. Tulosten mukaan noin 80 % nuorista tyttöjalkapalloilijoista koki, että heillä on parempi itseluottamus jalkapalloharrastuksen seurauksena.

Lue lisää » https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/jalkapallolla-positiivinen-vaikutus-tyttojen-itseluottamukseen

Tai UEFA:n sivuilta » Together We Play Strong

TallennaTallenna