Torstaina on edessä iso ottelu – HJS:llä revanssin paikka Härmää vastaan


Härmä – HJS to 7.9. klo 19.00 @Kauriala

Tampereen piirin Kolmosessa eletään jännittäviä hetkiä. Sarjan kärkipaikalla porskuttava HJS johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla toisena olevaan Ilves-Kissoihin. Sarjaa on jäljellä neljä kierrosta ja vain voittaja nousee ensi kaudeksi Kakkoseen. HJS:n seuraava vastustaja on rakas paikallisvihollinen Härmä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kesäkuun kehnokuntoisella Kaurialan stadionilla päättyi Härmän 0-2 -voittoon. Tuolloin Härmän maalintekijöinä kunnostautuivat Jonni Thusberg ja Leevi Saikkonen. Kesäkuun ottelua Kaurialassa todisti tuolloin Kolmosen ennätysyleisö, peräti 1640 henkeä. HJS:llä on kova halu ottaa paikallisvastustajasta revanssi, jotta Hämeenlinnan herruudesta ei jäisi epäselvyyttä.

HJS lähtee paikallisotteluun vahvan voittoputken siivittämänä. Joukkue on napannut täyden pistepotin peräti seitsemästä viimeisestä ottelustaan. Näissä otteluissa vastustajan maaliverkko on heilunut 28 kertaa, joten alkukaudella joukkuetta vaivannut tehottomuus on loistanut poissaolollaan. Huhujen mukaan HJS saa Härmää vastaan hyökkäykseensä myös yhden tärkeän palasen lisää, kun Juuso Huhtapelto on toipunut pohjevammastaan. HJS on tällä kaudella pystynyt ratkaisemaan pelejä todella laajalla rintamalla. Maalintekijätilastoihin on merkitty peräti 15 eri nimeä. Joukkueen paras maalintekijä on kahdeksan kertaa osunut Jere Suomalainen.

Härmä pääsee paikallispeliin varsin paineettomassa tilanteessa. Joukkueen sarjasijoitus on kuudes ja loppusijoitus keskikastissa on varma. Nousukahinoihin joukkueella ei ole enää asiaa. Härmältä on tällä kaudella tullut myös pari mehevää siirtouutista. HJS:ääkin vastaan osunut ja muutenkin vahvan kauden pelannut Jonni Thusberg siirtyi Hakan organisaatioon ja jatkaa kauttansa Ykkösessä. Toinenkin HJS:n maaliverkkoa kesäkuussa heiluttanut Härmä-pelaaja, Leevi Saikkonen, jatkaa ylemmällä sarjatasolla. Mies teki loppukauden mittaisen sopimuksen Kakkosessa pelaavan Kiffenin kanssa. Härmän viimeisimmät pelit Kolmosessa ovat sujuneet vaihtelevasti. Viime perjantaina joukkue kärsi kirvelevät tappion Ilves-Kissoille, kun tamperelaiset nousivat kahden maalin takaa 4-3 -voittoon. Härmä on kuitenkin osoittanut, että hyökkäyksessä on tulivoimaa. Kahdessa viimeisessä ottelussa joukkue on iskenyt peräti seitsemän maalia. Härmän vahvuus tällä kaudella on ollut nopea vastaiskupelaaminen. Myös HJS:n on syytä olla tarkkana Härmän nopeiden laitureiden ja hyökkääjien kanssa.

Ottelu Hämeenlinnan herruudesta alkaa Kaurialassa torstaina klo 19.00. Liput maksavat aikuisilta 5€ (vain käteinen). Alaikäiset pääsevät peliin ilmaiseksi. Jotta Härmä kaatuu, tarvitaan myös yleisöltä isoa tukea! Tervetuloa kannustamaan HJS voittoon!

Artikkelikuva: Video Hasari / Riku Hasari