HJS aloittaa futsal-toiminnan Hämeenlinnassa, Jyrki Rohamo HJS:n futsal-koordinaattoriksi
Hämeenlinnan Jalkapalloseura RyJulkaistu: 17.08.2021 14.45

HJS aloittaa futsal-toiminnan Hämeenlinnassa, Jyrki Rohamo HJS:n futsal-koordinaattoriksi

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n hallitus on tehnyt päätöksen aloittaa futsalin Hämeenlinnassa osana seuran toimintaa kaudesta 2021-2022 alkaen. HJS haluaa tulevaisuudessa tarjota seuran pelaajille mahdollisuuden erikoistua futsaliin, yhdistää jalkapallon ja futsalin laadukkaaksi harjoituskokonaisuudeksi sekä myös tukea ohjaajien ja valmentajien koulutuspolkuja.

”Futsal on kasvava, suosittu ja kansainvälinen laji, joten sen liittäminen HJS Perheeseen on hyvin luonnollista. Nyt meillä on hyvät mahdollisuudet kehittää seuran toimintaa jälleen askel eteenpäin sekä tarjota jatkossa entistäkin laaja-alaisemmin laadukasta toimintaa niin talvella kuin kesällä”, toteaa seuran toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on palkannut Jyrki Rohamon HJS:n futsal-koordinaattoriksi. Jyrki aloittaa tehtävässään välittömästi ja hän aloittaa valmistelut sekä toimenpiteet futsalin harjoitus- ja pelitoiminnan käynnistämiseksi.


Jyrki Rohamo

”On todella hienoa, että Jyrki oli saatavilla ja ennen kaikkea hän oli valmis hyppäämään mukaan HJS:n kehitystyöhön. Hän tuo meille omalla kokemuksellaan ja osaamisellaan valtavasti lisäarvoa seuramme futsal-toimintoihin”, jatkaa Laitila.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. kiittää myös Parolan Visaa (ParVi) laadukkaasta yhteistyöstä aiempien vuosien futsalin osalta sekä lisäksi Hämeenlinnan Liikuntahalleja futsalin harjoitus- ja pelivuorojen yhteensovittamisesta muiden toimijoiden kanssa.

Lisätietoja:
Tommi Laitila
Toiminnanjohtaja
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry.
tommi.laitila@hjs.fi