HJS Naiset
Hämeenlinnan Jalkapalloseura RyJulkaistu: 03.12.2021 17.34

HJS Naiset

TIEDOTE 3.12.2021

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n hallitus on päättänyt, että seura perustaa naisten edustusjoukkueen: HJS Naiset.

Naisten edustusjoukkue muodostetaan kuluvalle toimintakaudelle HJS B-tyttöjen organisaation yhteyteen ja toimintakaudesta 2022-2023 alkaen HJS Naiset muodostaa oman joukkueorganisaation. HJS Naisten edustusjoukkueen osalta seura on solminut pelaajavalmentaja-sopimukset Eerika Lähdekorven sekä Laura Lähdekorven kanssa. Valmennustiimiä täydentää lisäksi naisten edustusjoukkueen osalta Esa-Pekka Viinikka ja Tommi Aaltonen sekä toiminnallisesti myös HJS B-tyttöjen nykyinen taustatiimi kokonaisuudessaan.

“Olemme jo useamman vuoden ajan punninneet tarkkaan eri vaihtoehtoja tyttöjen pelaajapolun ja naisten edustusjalkapallon osalta sekä myös asettaneet PTS:n kautta selkeän painopisteen kehitystyölle nais- ja tyttöjalkapalloilun osalta. Lisäksi meillä on paljon laadukkaita sekä motivoituneita pelaajia niin B-tyttöjen kuin nuorempien ikäluokkien ympäristössä, jotka ansaitsevat entistäkin konkreettisempia kehitystoimenpiteitä. Nyt tulimme siihen lopputulokseen, että aika on kypsä käynnistää HJS Naiset, jotta huomioimme entistäkin laaja-alaisemmin jäsenistön eri tarpeet ja tavoitteet toiminnassa”, kertoo päätöksen taustoista HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

LISÄTIETOJA:
Tommi Laitila
Toiminnanjohtaja
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry.
tommi.laitila@hjs.fi

HJS on yksi merkittävimpiä lasten liikuttajia Hämeenlinnan seudulla. Toimintaamme osallistuu vuosittain yli 1200 lasta ja nuorta. Kilpatoiminnassamme tarjoamme jalkapalloilijoille polun Suomen huipulle asti, ja harrastustoiminnassa tarjoamme mahdollisuuden nauttia jalkapallosta hyvänä harrastuksena

KUVA: Harri Qvist