HJS-päivän kruununa elintärkeä ottelu
Julkaistu: 05.08.2022 20.07

HJS-päivän kruununa elintärkeä ottelu

Hämeenlinnan Jalkapalloseura palaa loman jälkeen taas tositoimiin huomenna, kun se kohtaa sarjassa pykälää alempana ja pisteen perässä olevan Espoon Palloseuran.

Ottelu toimii samalla huomenna vietettävän HJS-päivän huipentumana, jossa on pelattu edellisinä vuosina hienoja matseja.

“Nämä ovat hienoja matseja seuralle ja pelaajilla, kun on saatu paljon katsojia ja kannustusta. Toivottavasti huomenna on tuttuun tapaan tupa täynnä ja saadaan hyvä tapahtuma”, toivoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

Myös puolustaja Giscard Mosamete odottaa innolla huomista HJS-päivää.

“Odotettu tapahtuma aina kerran vuodessa. On kiva pelata aina, kun tulee paljon yleisöä ja nyt kun mennyt ihan hyvin niin jatketaan samaan malliin.”

HJS pelasi edellisen kerran kaksi viikkoa sitten Porissa MuSaa vastaan ja jäi pienelle kesälomalle. Paluu harjoituskentälle on ollut Hakasen mukaan todella hyvä.

“Tosi energinen treeniviikko on ollut. Virinä joukkueessa on hyvä. Nyt on saatu pitkästä aikaa ehjä treeniviikko joukkueellisella pelaajia, joten lähtökohdat ovat hyvät.”

“Tosi hyvällä draivilla jätkät ovat tulleet treeneihin. Meno on näyttänyt hyvältä ja sitä pyritään siirtämään pelikentälle huomenna”, Mosamete vahvistaa.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Espoossa päättyi EPS:n 1-0-voittoon. Ottelusta jäi paljon parannettavaa.

“Meidän esitys ei ollut kevätkierroksella mikään huippulyönti, joita ei alkukauteen muutenkaan saatu. Se oli tarkkaa pelaamista molemmilta ja meni tietyllä tavalla EPSin suunnitelmien mukaan. He saivat pidettyä meidät maalintekopaikoilta pois tehokkaasti. Sitä osa-aluetta täytyy petrata huomenna, että saamme tehtyä maaleja ja otettua kolme pistettä. EPSillä on alkukauden tapaan hyvä vaihe menossa, joten hyvävireinen vastustaja on tulossa. Mutta olemme mekin paranteet roimasti alkukierrosten jälkeen.”

Mosamete odottaa huomisesta tasaista vääntöä.

“Vastustaja on hyvä niin kuin kaikki ovat tässä tiukassa sarjassa. Täytyy olla elementissään, että voitamme huomisen pelin. Pistämme parastamme, että pääsemme juhlimaan kolmea pistettä”, Mosamete lupaa.

HJS-päivä starttaa huomenna kello 15:00 Kaurialan stadionilla. HJS - EPS potkaistaan käyntiin kello 17:00. Tervetuloa!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30