Viestintä / Media


HJS.fi

HJS.fi- sivuston tavoitteena on toimia seuran ja joukkueiden ”käyntikorttina”. Sivusto tarjoaa tietoa seuramme tavoitteellisesta ja positiivisesta toiminnasta. Sivuston tarkoitus on olla yhtenä osana HJS-perheen yhteisöllisyyden luomisessa ja tuoda esiin seuramme monipuolisuutta kaikille asiasta kiinnostuneille.

HJS.fi -sivuston ylläpitäjät huolehtivat siitä, että materiaali on sivustoille sopivaa ja yleisilmeeltään yhdenmukaista.


Sosiaalinen media
HJS FacebookissaHJS TwitterissäHJS Instagramissa

HJS on näkyvästi esillä myös sosiaalisessa mediassa. Seuramme tavoitteena sosiaalisessa mediassa on tukea hjs.fi -sivuston kautta tapahtuvaa viestintää ja tuoda ajankohtaiset asiat helposti löydettäväksi. Sosiaalisen median kautta tahdomme olla helposti lähestyttäviä ja nykyistä lähempänä seuramme nykyisiä ja mahdollisia tulevia jäseniä sekä heidän läheisiään.

Ohessa lista sosiaalisen median tileistämme. Käyttämällä alla mainittuja hashtageja, eli avainsanoja kaikissa jalkapalloiluun ja seuraamme liittyvissä julkaisuissasi autat meitä löytämään myös sinut. Seuraamme aktiivisesti hashtagejamme ja jaamme laadukkaita tarinoita eteenpäin.


Facebook

http://www.facebook.com/HJS.fi
Hashtag: #hjs_fi

Twitter

https://twitter.com/HJS_fi
Käyttäjätunnus: @HJS_fi
Hashtag: #hjs_fi

Instagram:

http://instagram.com/hjs_fi/
Käyttäjätunnus: @hjs_fi
Hashtag: #hjs_fi


Yhteistyökumppaneillemme

Hämeenlinnan jalkapalloseura Ry:n ulkoisesta viestinnästä ja tiedottamisesta vastaa seuran toiminnanjohtaja.