Ei kahta ilman kolmatta ‒ Eetu Pellikka jatkaa Hämeenlinnassa
Julkaistu: 13.02.2023 11.00

Ei kahta ilman kolmatta ‒ Eetu Pellikka jatkaa Hämeenlinnassa

Kaksi edellistä kautta HJS:ssä pelannut Eetu Pellikka, 22, viihtyy Hämeenlinnassa myös tämän sesongin. Keskikentän keskiakselilla operoiva Pellikka on allekirjoittanut seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Vaikka Pellikka pelasi viime kaudella 18 ottelua Kakkonen ja Suomen cup huomioiden, oli miehen vuosi pikkuvaivojen sävyttämä. Myös kesken kauden alkanut armeija verotti pelimääriä jonkun verran. Tällä hetkellä mies on kuitenkin kunnossa ja täynnä intoa.

”Hyvillä mielin jatkan täällä. Kaikki on hienosti eikä nyt ole ollut loukkaantumisia”, Pellikka toteaa ytimekkäästi.

Pellikan tavoitteena on auttaa joukkuetta hyökkäyspäässä erityisesti tehojen muodossa.

”Niitä tulee onnistumisten ja ehjän kauden kautta. Meno on tuntunut treeneissä hyvältä, joten uskon, että kaudesta on tulossa onnistunut.”

Päävalmentaja Tommi Silvennoinen lataa isoja odotuksia poikamaajoukkueista ja Veikkausliigastakin kokemusta kerryttäneelle pelaajalle.

”Eetulla on mahdollisuus olla lohkon paras pelaaja. Kaikki tiedämme, mikä hänen tasonsa parhaimmillaan voi olla. Yritämme yhdessä pelaajan kanssa saada hänet palaamaan sille tasolle. Saavutamme sen hyvällä arjella.”

”Odotan Eetulta pelillistä johtajuutta. Hänellä ja Jonni Thusbergilla on iso rooli sen suhteen. Annamme kaiken mahdollisuuden sen lunastamiseen”, Silvennoinen kertoo.

Silvennoinen näkee pelaajassa jo nyt positiivisia muutoksia.

”Jos pitää verrata viime vuoteen, jolloin hänellä oli paljon vaivoja, niin harjoittelu on sujunut todella hyvin. Hän on ollut liikkeellä paljon kevyemmällä jalalla. Suunta näyttää oikealta.”

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30