HJS ja SexyPöxyt ratkaisevat viimeisen säilyjän paikan keskinäisessä kohtaamisessa
Julkaistu: 06.10.2023 20.00

HJS ja SexyPöxyt ratkaisevat viimeisen säilyjän paikan keskinäisessä kohtaamisessa

Kakkosen B-lohkon viimeisestä säilyjän paikasta taistelevat HJS ja SexyPöxyt päättävät kautensa huomenna keskinäiseen kohtaamiseen, jossa ratkeaa se, kumpi joukkueista pelaa ensi kaudella Kakkosessa ja kumpi Kolmosessa.

Joukkueiden aikaisemmilla peleillä, tilastoilla tai loukkaantumistilanteilla ei huomenna lopulta ole juurikaan merkitystä, sillä matematiikka otteluun on yksinkertainen: HJS tarvitsee säilymiseen voiton, sillä Pöxyt on hämeenlinnalaisia yhden pisteen edellä.

”Kaikki tietävät, mitä meillä on edessä. Oman tekemisen kautta lähdemme, eikä auta liikaa puristaa. Lyödään kaikki peliin, mitä on. Nyt on viimeinen peli eikä mitään tarvitse säästellä. Pannaan painetta Pöxyjen päätyyn ja katsotaan missä kohtaa se murtuu”, sanoo HJS:n päävalmentaja Mikko Manninen.

Manninen peräänkuuluttaa, että HJS ottaa huomenna kohtalonsa omiin käsiin.

”Ei lähdetä vain katselemaan, mitä pelissä tapahtuu. Jos sen teemme, niin peli menee siinä katsellessa äkkiä ohi. Lähdetään ensimmäisestä minuutista lähtien hakemaan ekaa maalia.”

Pakottavasta tilanteesta huolimatta tunnelma harjoituksissa on pysynyt vapautuneena.

”Ei se ole treeneissä näkynyt. Totta kai huomenna tilanne on toinen ja varmaan molemmilla on perhosia vatsassa. Puhuin pelaajille ennen treenejä, että jännityksen tunteita varmasti tulee. Minuakin jännittää eikä se ole mikään salaisuus. Se on merkki siitä, että välittää. Pelaajilla on se hyvä, että kun tuomari viheltää pilliin niin jännitys katoaa, mutta meillä siellä kentän ulkopuolella se kestää 90 minuuttia”, Manninen hymähtää.

HJS ‒ SexyPöxyt lauantaina 7.10. kello 14.00 Kaurialan stadionilla. Portit aukeavat kello 13.00. Tervetuloa!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30