Kaurialan lauantai-illassa luvassa jälleen isojen pisteiden ottelu
Julkaistu: 12.08.2022 21.59

Kaurialan lauantai-illassa luvassa jälleen isojen pisteiden ottelu

Tiukat ottelut jatkuvat Hämeenlinnan Jalkapalloseuran osalta taas huomenna, kun Kaurialassa pelattavaan otteluun saapuu vieraaksi Grankulla IFK.

GrIFK on kivunnut sarjataulukossa kovaa vauhtia kohti kärkitaistelua viime aikoina. Edellisestä viidestä pelistä se on voittanut neljä ja viimeisestä seitsemästä ottelusta sillä on ainoastaan yksi tappio.

“Taas kerran on hyvä joukkue vastassa. Grani on kovassa vireessä, joten sen osalta ei tarvitse motivoida ketään. Pitää pystyä parhaimpaansa, jotta pääsee pisteille. Meillä on myös hyvä itseluottamus päällä, joten lähdetään näyttämään mitä osataan ja otetaan kotivoitto taas huomenna”, sanoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

Grani on sarjataulukossa vain kaksi pistettä HJS:n takana. Sijalla yhdeksän oleva joukkue on vain kahdeksan pistettä sarjakärki FC Jazzia perässä. Huomenna pelataan jälleen elintärkeistä pisteistä.

“Kova vastustaja. Sarjassa on pienet erot ja jokainen taistelee sijasta kuin sijasta. Meillä on ollut hyvä meininki. Alkuviikko vähän käynnisteltiin ja tänään oli hyvä treeni, joten ollaan täysin valmiita”, vakuuttaa HJS:n laitapelaaja Severi Keskitalo.

Keskitalon kausi on ollut valitettavan rikkonainen, sillä loukkaantumiset pitivät miehen pitkään sivussa kauden alussa ja juuri kun hän oli pääsemässä vauhtiin, petti jalka VJS:ää pelatussa ottelussa.

“Onhan siinä liikkunut päässä vaikka minkämoista. Pikku hiljaa alkaa näyttämään vihreää valoa jalat ja kunto. Virkein mielin on kuitenkin menty enkä ole luovuttanut”, Keskitalo kertoo.

Loppukauden suunnitelmat ovat selvät.

“Koitan saada itseni kuntoon sataprosenttisesti ja kairata itseni avauskokoonpanoon.”

HJS on saanut Grani-otteluun valmistautessa alleen ehjän treeniviikon.

“Energinen ja hyvä viikko. Ollaan jatkettu siitä, mihin viime viikolla jäätiin. Keskiviikkona saimme pääharjoitukseen pitkästä aikaa joukkueellisen pelaajia. Saimme hommaa taas eteenpäin ja olemme pystyneet treeneissä kehittämään peliä. Kun on ollut inhimillisiä yhden pelin viikkoja niin olemme saaneet hyviä harjoituksia väleihin niin sen näkee kuinka hyvää se tekee. Kesä-heinäkuussa ne viikot olivat aika vähissä ja nyt kun olemme päässeet taas kiinni siihen niin on virkeän näköistä menoa”, Hakanen kertoo.

Pelin kehittämisen suuntaviivat ovat olleet kirkkaana mielessä.

“Koko ajan haluamme parantaa. Kahteen suuntaan pelaaminen on ollut jämäkkää ja yhteneväistä viime peleissä. Lisästeppejä yritämme ottaa pallollisen pelaamisen monipuolisuuteen, saamaan pelin jatkuvuutta paremmaksi sekä parantamaan valintoja hyökkäyspäässä ja sitä kautta haavoittamaan vastustajaa vielä enemmän. Silläkin osa-alueella on monta monessa ja kun pelataan hyviä vastustajia vastaan limiiteillä niin hassejakin tulee. Selkeää jatkumoa on ollut viime peleissä, että olemme rauhoittuneet pallon kanssa ja pystyneet ottamaan pelivälinettä paremmin kontrolliin. Sitä haluamme jatkaa huomenna”, Hakanen toteaa.

HJS – GrIFK lauantaina 13.8. kello 17:00. Portit aukeavat kello 16:00.

Liput:

  • Aikuiset 10€
  • Alennusryhmät 5€ (HJS:n toimihenkilöt, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, 7–12-vuotiaat ei-HJS-jäsenet)
  • HJS:n junioripelaajat pääsevät otteluihin ilmaiseksi sisälle seura-asussa
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Alueella palvelevat kahvio ja grilli. Tapahtumassa myös arpajaiset ja fanituotemyyntiä. Tervetuloa!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30