Harry Kossigbo siirtyy HJS:ään loppukauden mittaisella sopimuksella
Julkaistu: 20.08.2022 12.09

Harry Kossigbo siirtyy HJS:ään loppukauden mittaisella sopimuksella

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Harry Kossigbon kanssa. 24-vuotias liberialainen keskikenttäpelaaja saapuu Hämeenlinnaan vapaana agenttina.

“Olen seurannut HJS:ää ja pyysin päästä näytille. Tulin keskiviikkona ja perjantaina oli toinen päiväni treeneissä. Olen onnellinen ollessani osa HJS-perhettä”, Kossigbo kertoo.

Kossigbo siirtyi Ghanan, Omanin ja Kyproksen sarjojen kautta kaudeksi 2018 Atlantikseen. Suomessa Kossigbo on pelannut Atlantiksen lisäksi Töölön Taistossa, FC Viikingeissä ja Myllykosken Pallossa. Kakkosta mies on pelannut sekä FC Viikingeissä että MyPa:ssa yhteensä 26 ottelua.

“Minulla on hyvää kokemusta monenlaisesta jalkapallosta ja tuon sitä kokemusta mukanani. Kulunut viikko on ollut erittäin hyvä. Joukkue on täynnä hyviä tyyppejä ja täällä on loistava valmennustiimi. Kaikki on mennyt hienosti ja olen onnellinen siitä”, Kossigbo hehkuttaa.

Kossigbo on mukana joukkueen vahvuudessa heti tänään Ilves-Kissoja vastaan pelattavassa ottelussa. Hän odottaa päivän ottelulta ja loppukaudelta paljon.

“Olen iloinen ollessani joukkueessa, jossa on kovat tavoitteet. Neljän joukkoon pääseminen ja jopa nousu ovat tavoitteitani. B-lohko on erittäin kova lohko, mutta ilmapiiri joukkueessa on juuri tavoitteisiin sopiva. Olen luottavainen, että voitamme tänään”, Kossigbo linjaa.

HJS on etsinyt Jami Kyöstilän lähdön jälkeen sekä laatua että leveyttä keskikentälleen. Päävalmentaja Lauri Hakasen mukaan Kossigbo täyttää molemmat kriteerit.

“Saamme nyt sen tyyppisen palasen joukkueeseen, jota meillä ei ollut. Otanta on toistaiseksi vielä lyhyt, mutta olemme tykänneet siitä, mitä olemme nähneet. Saamme Harrysta jämäkän keskiakselin pelaajan varsinkin puolustussuuntaan. Hänellä on hyvä kamppailukyky ja pelinymmärrys nimenomaan joukkuepelaamisen näkökulmasta. Tarvitsemme tasapainoa ja pelaajia, jotka pystyvät ottamaan painetta ja iskuja vastaan oman maalin suojelemisessa. Sille osa-alueelle hän on varmasti erittäin pätevä kaveri.”

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30