HJS:n ja Jazzin kärkikamppailu Kaurialan keskiviikkoillan huipennuksena
Julkaistu: 23.08.2022 21.37

HJS:n ja Jazzin kärkikamppailu Kaurialan keskiviikkoillan huipennuksena

Kaurialassa pelataan huomenna Kakkosen B-lohkon kärkikamppailu, kun Hämeenlinnan Jalkapalloseura ja FC Jazz iskevät yhteen tärkeistä pisteistä. Sarjakutosta kotijoukkuetta ja sarjakakkosta Jazzia erottaa sarjataulukossa vain kolme pistettä. HJS on pelannut porilaisia ottelun vähemmän.

“Jännä peli tulossa niin kuin kaikki pelit ovat olleet. Taas on kaikki tehty mitä on osattu tässä välissä ja harjoiteltu mitä on ollut tarkoitus sekä latauduttu hyvin. Kyse on siitä, miten saamme itsemme käyntiin ensimmäisistä minuuteista lähtien. Vastustajalla on sama pelitahti, joten sen suhteen ei ole mitään tekosyitä. Kyse on latauksesta ja maltista tehdä niitä asioita, joita haluamme tehdä ja millä haavoitetaan vastustajaa”, ennakoi HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

Jazzin saldo viidestä edellisestä ottelusta on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Viikonloppuna joukkue hävisi maalirikkaassa ottelussa kotikentällään Ilvekselle 4-3. Täynnä laatua oleva porilaisryhmä tarjoaa hyvävireiselle HJS:lle huomenna tiukan haasteen.

“Se on hyvä joukkue ja erittäin kurinalainen. Äärettömän kova vastustaja, joten lähdemme nöyrästi, mutta virtaa täynnä näyttämään, että täältä tulee HJS”, Hakanen lupaa.

HJS:n ja Jazzin kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi hämeenlinnalaisittain katkerasti, kun Jazz nousi viimeisen kymmenen minuutin aikana miehen vajaalla kahden maalin takaa tasoihin.

“Olimme alkuun hermostuneita ja pinteessä, mutta kun pääsimme siitä yli niin peli oli hyvin hanskassa. Ehkä ajattelimme homma olevan ohi, kun vastustaja joutui alivoimalle ja ote kirposi. Siinä vaiheessa kautta oli vähän voiton pakottamista, mutta sillä osa-alueella olemme kasvaneet huomattavasti. Huomenna meidän pitää olla riittävän kypsiä ja pitää homma näpeissä”, Hakanen kertoo.

Kuten jo montaa kertaa aiemmin tällä kaudella, on huomisen ottelussa isot panokset. Hakanen ei suostu korostamaan huomisen pelin tärkeyttä muiden yläpuolelle, vaan muistuttaa, että kaikilla otteluilla on lohkon kärkitaistelun kannalta “kuuden pisteen ottelun” luonne.

“Kuka tahansa, joka ottaa pari voittoa putkeen nostaa osakkeitaan sarjataulukossa. Kaikilla joukkueilla on isot panokset jokaisessa ottelussa. Samalla tasolla pitää pystyä suorittamaan ja olemaan riittävän kova voittavissa asioissa. Oman maalin edustalla ja vastustajan päädyssä peli ratkaistaan, ja välialue pitää suorittaa riittävän kurinalaisesti molempiin suuntiin.”

HJS saa huomiselle täydennystä kokoonpanoon viikonlopun Tampereen reissuun verrattuna.

“On iso pooli, mistä valita pelaajat huomiselle. Saamme erittäin hyvät vaihtoehdot myös penkille. Jokaiseen rooliin pystytään tuomaan draivia kentälle, minkä tasaisen pelin kääntäminen penkiltä vaatii”, Hakanen luottaa.

HJS – FC Jazz keskiviikkona 24.8. kello 19:00 Kaurialassa. Portit aukeavat kello 18:00.

Liput:

  • Aikuiset 10€
  • Alennusryhmät 5€ (HJS:n toimihenkilöt, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, 7–12-vuotiaat ei-HJS-jäsenet)
  • HJS:n junioripelaajat pääsevät otteluihin ilmaiseksi sisälle seura-asussa
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Alueella palvelevat kahvio ja grilli. Tapahtumassa myös arpajaiset ja fanituotemyyntiä. Tervetuloa!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30