HJS hyökkää VJS:n kimppuun tärkeässä ottelussa
Julkaistu: 15.09.2022 21.16

HJS hyökkää VJS:n kimppuun tärkeässä ottelussa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura kohtaa huomenna Kakkosen runkosarjan kolmanneksi viimeisessä ottelussa Vantaan Jalkapalloseuran.

Ottelu on iso kummallekin joukkueelle. HJS:lle voitto tekisi hyvää taistelussa paikasta loppusarjaan, kun taas VJS on jo käytännössä pakkovoiton edessä mikäli joukkue haluaa pelata myös ensi kaudella Kakkosessa.

“Sieltä tulee varmasti all in. Kaikki tietävät, miltä sarjataulukko näyttää. He pelaavat super-isoa peliä huomenna tärkeistä pisteistä, mutta meillä on sama tilanne. Haluamme säilyttää omat asemat, joten huomenna on tärkeä matsi meillekin. Hyvä henkien taisto on tulossa”, arvioi HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

VJS tulee huomiseen peliin uudessa komennossa, kun se vapautti viikolla päävalmentajansa Oskari Kujasen. Joukkue pelaa loppukauden huippu-urheiluvaiheen valmennuspäällikkö Edward Finchin johtamana.

“Kuinka paljon muuttuu ja mitä tapahtuu jää nähtäväksi. Se on huomisen juttu eikä sitä auta ruveta liikaa arpomaan. Lähdemme oma juttu edellä. Meidän pitää pelata hyvin, jotta huomenna pystymme ottamaan pisteitä”, Hakanen sanoo.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Vantaalla oli hämeenlinnalaisittain kirvelevä. Ottelun hallinta ja lukuisat maalintekopaikat eivät tuoneet mukanaan pisteen pistettä, vaan VJS voitti 1-0.

“Peli oli hyvin näpeissä ja on yksi peli, mikä jäi kevätkierrokselta kovasti kismittämään tuloksellisesti. Emme saaneet mistään sisään ja kaveri käytti hyvää asettaan kerran hyödykseen ja vei tilanteen päätyyn asti. Se oli turhauttava peli, mutta huomenna on mahdollisuus parantaa siitä.”

HJS lähtee huomiseen harmillinen tappio niskassaan, kun hyvä peliesitys ei riittänyt TamUa vastaan pistesaldon kohottamiseen. Hakasen mukaan pelillisesti homma on hyvin uomissaan ja huomiseen mentäessä tärkeää on oikean vireen löytäminen.

“Syksyä kohti kun mennään niin kyllä se energian löytäminen on tärkeä juttu. Tiistaina saimme tosi hyvän peliharjoituksen koko porukalla alle, joten hyvä tekemisen vire on päällä. Tänään oli terävä valmistava treeni, jolla nostimme energiaa ja henkeä ylös.”

HJS – VJS perjantaina 16.9. kello 19:00 Kaurialassa. Portit aukeavat kello 18:00.

Liput:

  • Aikuiset 10€
  • Alennusryhmät 5€ (HJS:n toimihenkilöt, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, 7–12-vuotiaat ei-HJS-jäsenet)
  • HJS:n junioripelaajat pääsevät otteluihin ilmaiseksi sisälle seura-asussa
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Alueella palvelevat kahvio ja grilli. Tapahtumassa myös arpajaiset ja fanituotemyyntiä. Tervetuloa!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30