HJS Kannatusjäsenmaksu

Seuran syyskokous 5.10.2021 päätti kokouksessaan Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n kannatusjäsenmaksusta. Syyskokouksen päätöksen mukaisesti kannatusjäsenmaksu on toimintakaudella 2021-2022: 35 € / henkilö.

Seuran hallitus päätti kokouksessaan 22.1.2020, että seurassa otetaan käyttöön kannattajajäsenmaksu ja tuotto kohdistetaan täysimääräisesti seuran pelaajien leiri- ja pelitoiminnan tukemiseen.

HJS on yksi merkittävimpiä lasten liikuttajia Hämeenlinnan seudulla. Toimintaamme osallistuu vuosittain yli 1100 lasta ja nuorta. Kilpatoiminnassamme tarjoamme jalkapalloilijoille polun Suomen huipulle asti, ja harrastustoiminnassa tarjoamme mahdollisuuden nauttia jalkapallosta hyvänä harrastuksena.

LIITY Kannatusjäseneksi

Liittymällä HJS Kannatusjäseneksi annat arvokkaan tukesi seuramme pelaajille ja mahdollistat heille mahdollisuuden nauttia monipuolisesta liikunnasta sekä kokea uusia elämyksiä eri pelien ja leirien muodossa.

Kannatusjäsenyys ei sisällä äänioikeutta vuosikokouksissa ja vaaleissa!

Kuinka tuki jaetaan seuran pelaajille?

Kriteerit tuen hakemiseksi/saamiseksi:
– Pelaajan maksujen tulee olla hakuhetkellä ajan tasalla sekä seuran että joukkueen osalta.
– Tuki anotaan vapaalla hakemuksella, josta tulee ilmetä pelaajan tiedot, tuettava tapahtuma ja perustelut tuen tarpeellisuudelle.
– Tuki voi olla maksimissaan 50% peli- tai leiritapahtuman kokonaiskustannuksista.
– Tukea voidaan myöntää pelaajalle 1. kerran toimintakauden aikana (1.11.-31.10.)
– Tuki maksetaan joukkueen lähettämään laskua vastaan, joka kohdistetaan stipendinä pelaajan kyseessä olevaan peli- tai leirikustannuksiin.

Tuesta päättää seuran toiminnanjohtaja keskusteltuaan aina ensin pelaajan joukkueen joukkueenjohtajan kanssa.

Lisätietoja:
Tommi Laitila
Toiminnanjohtaja
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry.
tommi.laitila@hjs.fi