Ville Lilja HJS:N Naperovaiheen valmennuspäälliköksi
Julkaistu: 14.10.2021 09.32

Ville Lilja HJS:N Naperovaiheen valmennuspäälliköksi

Tiedote_Ville Lilja_valmennuspäällikkö.pdf

14.10.2021

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. on solminut Ville Liljan kanssa työsopimuksen alkaen 1.11.2021. Ville Lilja tulee toimimaan Hämeenlinnan Jalkapalloseuran naperovaiheen päätoimisena valmennuspäällikkönä.

Villen vastuualueena on jatkossa tukea, kehittää ja vahvistaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran talvi- ja kesänaperotoimintaa sekä seuran leiri- ja kerhotoimintaa. Lisäksi Villen vastuualueeseen kuuluu kyseisille kohderyhmille järjestettävät tapahtumat.

Ville Lilja on toiminut usean vuoden ajan seurassa valmentajana ja viimeiset kaksi vuotta osa-aikaisena seuran työntekijänä päiväkoti- ja koulukoordinaattorina. Lisäksi Ville toimii tällä hetkellä HJS:n Pojat 2008 Sinivalkoisen joukkueen vastuuvalmentajana, jossa tehtävässä hän jatkaa kaudella 2021-2022.

”Olemme tehneet viimeiset kaksi vuotta määrätietoisesti töitä sen eteen, että pystymme vahvistamaan toimintamme kivijalkaa, HJS Naperotoimintaa. Menneen kesän lähes 500 naperofutaajaa ja lähes 50 ohjaajaa eri rooleissa ovat meille todella tärkeä kohderyhmä, joten meidän tulee lisätä panostuksia naperotoiminnan kehittämiseen sekä luoda entistäkin laadukkaampi ensikosketus seuraamme ja jalkapalloon. Ville on jo osa-aikaisesti tehnyt todella hienoa työtä, joten olen äärimmäisen tyytyväinen ja onnellinen, että saimme kokonaisuuden maaliin ja Villen päätoimiseksi työntekijäksi HJS Perheeseen”, kertoo HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Lisätietoja:
Tommi Laitila
Toiminnanjohtaja
050 303 4649
tommi.laitila@hjs.fi

HJS on yksi merkittävimpiä lasten liikuttajia Hämeenlinnan seudulla. Toimintaamme osallistuu vuosittain yli 1100 lasta ja nuorta. Kilpatoiminnassamme tarjoamme jalkapalloilijoille polun Suomen huipulle asti, ja harrastustoiminnassa tarjoamme mahdollisuuden nauttia jalkapallosta hyvänä harrastuksena.